Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Ericcson G502-m van és...

Sony Ericcson G502-m van és hogy lehetne hozzá függetlenítő kódot szerezni? (progi vagy valami)

Figyelt kérdés
2010. jan. 11. 20:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Az ericssonok NCK kódját véletlenszerűen lövik be, nincs megoldókulcs, mint a nokiáknál. Ericssont kábellel szokás függetleníteni.
2010. jan. 11. 20:21
 2/11 anonim ***** válasza:
kell 1x ez: [link] meg ez: [link] meg ez: [link] tanulmányozd ezt: [link] ja és 1 dcu-60 adatkábal is kell még.Amugy a függetlenítés illegális és garanciavesztést okoz,továbbá könnyen tönkreteheted a telefont is.
2010. jan. 11. 21:23
 3/11 A kérdező kommentje:
Kösz. De ez sztem nagyon jó teló eladni nem akarom semmiképp és ki szeretném függetleníteni,mert eggy embert ismerek a közelben aki ezzel foglalkozik de attól egyszer vettem telefont és hát se bluetooth se infra nem volt jó rajta...(saját kezüleg függetlenítette) van nekem olyan hogy setool de abban nics benne alapból a G502. bele lehetne rakni???
2010. jan. 14. 13:14
 4/11 anonim ***** válasza:
látom "megnézted" amiket belinkeltem..Setool nem jó, a G502 már új platformon van..ennyi...minden más ott van a belinkelt oldalakon.
2010. jan. 14. 20:54
 5/11 A kérdező kommentje:
És ezeket innen amit adtál le is lehet innen tölteni? mert vagy csak én vok hülye hozzá vgy nemtom...
2010. jan. 18. 16:25
 6/11 A kérdező kommentje:
Talán regizni kell az oldalra?
2010. jan. 18. 16:27
 7/11 A kérdező kommentje:
Ahah! Regiztem! Leszedtem! És ezután elkel a telónak egy szoftverfrisítés? (update service)
2010. jan. 18. 16:32
 8/11 anonim ***** válasza:
A seportálról le kell szedni az A2 uploadert...fel kell rakni a belinkelt gyári main-t és fs-t. Utánna customizálni kell a leírtak szerint. Ezután kell az aerix unlocker...A seus nem kell hozzá mindenképpen..Ha sikerül örülhetsz,mert végleges függetlenítés!
2010. jan. 19. 11:44
 9/11 A kérdező kommentje:
Értem de ennek a customizálásnak mi is a lényege???
2010. jan. 21. 20:17
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem az a lényeg,hogy mi a lényege...ha nem customizálod,akkor 1xűen nem fog működni. Amugy a customizálás adja meg a teló paraméterit,helyi beállításait.
2010. jan. 23. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!