Iphone-on meg tudom változtatni az icloud jelszómat?
Figyelt kérdés
Most be vagyok jelentkezve de fogalmam sincs mi a jelszavam és arra gondoltam ha esetleg valamikor új iphone-om lesz akkor csak úgy tudom rá visszaállítani a dolgokat ha azt a jelszót tudom nem? Előre is köszönöm ha segítetek!2014. aug. 2. 19:23
1/7 anonim válasza:
akkor hogy töltessz le alkalmazásokat? ott elég sűrűn kéri a jelszót...
2/7 A kérdező kommentje:
Azt a jelszót tudom ott más :D Én is azt hittem hogy ugyanaz de a beállításoknál az icloudnál sokkal rövidebb jelszó van. Ezt nem értem én se :DDD
2014. aug. 2. 20:37
4/7 anonim válasza:
Honnan tudod hogy rövidebb a jelszó ha nem tudod magát a jelszót? :D
5/7 A kérdező kommentje:
Onnan hogy mikor rámegyek a beállításoknál akkor ott van hogy icloud alatta az e-mail címem alatta pedig a jelszó pötyökkel :D és sokkal kevesebb pötty van ott mint amit akkor szoktam beírni mikor letöltök valamit :D
2014. aug. 2. 21:43
6/7 anonim válasza:
Elárulom neked egy titkot. Ott nem annyi pötty van mint amilyen hosszú a jelszó. ;)
7/7 A kérdező kommentje:
Jó nem kell okoskodni. Képzeld el beírtam és akkor sem ugyanaz a jelszó. Na sziaa
2014. aug. 3. 06:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!