Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Folyamat kikapcsol a telefonom...

Andras255 kérdése:

Folyamat kikapcsol a telefonom mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kb 1 éve vettem egy használt kereskedésbe egy samsung galaxy ace típusú telefont(új volt) , mobilnet előfizetés és minden egyéb volt az előfizetésemhez kérve a t.mobilnál, díjnemfizetés miatt 3 hónapra letiltották a kártyám addig egy dominós kártyával használtam, majd miután újra aktiváltam a kártyám kértem rá ismét mobilnettet, a probléma ott kezdődik hogy amikor a mobilnet be van kapcsolva akkor időnként gondol egyet a telefonom és kikapcsol (elfeketedik képernyő ) kb 1 másodpercre majd még a közepén felvillan és az is eltűnik azonnal és utána rögtön már kapcsol is vissza magától, ha a mobilnett kikapcsolom akkor ez a jelenség nem jön elő ha wifit használok akkor sem csak is mobilnettnél (3G) amit eddig megpróbáltam Gyári beállítás visszaállítás, szoftverfrissítés, semmi nem változott. esetleg otthon meg tudnám oldani ezt, ha létezik rá otthoni segítség akkor a válaszadót kérem részeltessen írja le , nem vagyok egy zseni az elektromos "kütyük" terén köszönöm előre is :)

2014. aug. 1. 09:56
 1/1 Jababan Pityu válasza:
Hello, nekem egy iphone 5S-em van és én is egy éve vettem, nekem is ugyanígy kikapcsol, csak nekem akkor, ha wifit használok. :( Nem tudom, hogy mitől lehet, én bevallom őszintén már sokszor leejtettem, szóval lehet, hogy attól van.
2017. jan. 8. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!