Milyen oldalrol rendeljek kinai telefont? Pl. :doogee
Árak pl
Az Antelife-on: DOOGEE DG550 MTK6592
Kínából 164USD + vámolás = kb 214.68 USD lesz a vége.
EU-ból 173.99+24.99=198.98USD csoportos rendeléssel még úgy 5-6USD-vel olcsóbb.
Jó, de olyan EU-ban nincs. Sőt sok kínai boltban sem. De mondom a szállítási díj benne van az árban, persze a lehető legrosszabb szolgáltatás.
Tehát ígyis úgyis kifizeted. De ha meg elveszik a csomagod, akkor ne gyere vissza reklamálni, hogy a leggagyibb postával adták fel és elveszett.
Nehogy külföldi honlapról rendelj. Már csak a garancia érvényesítésének körülményessége miatt is. Egy csomó magyar oldal foglalkozik már doogee és más mobilok forgalmazásával. Pl . [link]
Nekem volt már doogee mobilom, doogee latte. Nagyon szerettem. Gyors, megbízható és ár-érték arányban nagyon jó volt. Azért cserélem le, mert rájöttem, hogy a 4.5 col nekem túl nagy,és nem használom ki minden funkcióját, így a telót húgomnak adtam. Most is doogee márkánál maradok, doogee collo3-mat veszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!