Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mondjatok egy minőségi telefont?

Mondjatok egy minőségi telefont?

Figyelt kérdés
Ami tartós és jól használható

2014. júl. 31. 13:23
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Hát persze mivel te valszeg magyar tanár vagy
2014. aug. 3. 16:07
 12/17 A kérdező kommentje:
És ráadásul homokis is lehetsz
2014. aug. 3. 18:10
 13/17 anonim ***** válasza:

Ne személyeskedjetek! :)

Mindenkinek más a "minőségi" telefon szerintem,mint ahogy láthatod a válaszokban is.

Csak azt nem értem,hogyha ennyire tudod,hogy melyik telefon milyen akkor miért kérdezted? :)

De ez a kérdés nekem jól jött most.

Őszinte leszek én sík hülye vagyok a telefonokhoz.A párom próbál segíteni hogy milyen telefont is vegyek.

Talán így elsőre én a Sony-t mondanám.

De csak azért mert hónapok óta a Sony xperia mobilokon "ülök".Nem kapkodom el :)

2014. aug. 3. 18:20
 14/17 Come back ***** válasza:

Gratulálok, ennél jobban veszteséget produkáló terméket nem is találhattál volna:

[link]

2014. aug. 3. 19:53
 15/17 anonim ***** válasza:

Köszi elolvastam a cikket,de én eddig (1-2 kivétellel)

csupa jót hallottam róla. :)

Bár árban kissé el vannak szállva ez tény.

2014. aug. 3. 20:45
 16/17 Come back ***** válasza:
Logikus, ha olyan jó lenne, többen vennék, de hát nem sokan vásárolják, tehát nem a legjobb
2014. aug. 3. 21:23
 17/17 anonim ***** válasza:

Meg ha olcsóbb lenne... :)

Mert most pl. a Sony Z1 compact az több,mint 100 ezer ft

Amikor otthon voltam bementem üzletekbe telefon után érdeklődni...és 10-ből 9 a Sony-t ajánlotta ami 120 ezer ft és nem a Samsungot ami mondjuk 40 ezerrel olcsóbb.

Ezért akarok alaposan utána nézni melyiket éri meg és melyik felel meg az én "igényeimnek" :)

2014. aug. 3. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!