Nokia 808 PureView,41 MP-es,16 GB belső tárhelyes,1.3 GHz-es CPU-s teló gyári 93 ezer helyett használtan 58 ezer. Látszatra tökéletes az állapota. Megéri?
Most Nokia 5230-asom van és gondoltam, hogy váltanék erre. Eléggé megfogott az a Nokia 808-as. Már csak a 41 megapixeles kamera miatt is, de amúgy is szép tulajdonságai vannak... Bár csak 1 magos procija van, de az nem nagyon érdekel. Kinézetre, fogásra, súlyra, méretre is tökéletes a teló. Szerencsére nem egy féltepsiről van szó. :) A rajta lévő operációs rendszer is Symbian, amihez már nagyon hozzá vagyok szokva, a Nokia 5230-as miatt. Videofelvételt is képes 1080p-ben csinálni...
Talán 2012-es vagy 2013-as telefon lehet. Gyári új állapotban 93 ezer lenne, míg használtan 58 ezer. Ha abba belegondolok, hogy az én 2009-es Nokia 5230-asom újonnan most is 30-40 ezer körül lenne, míg használtam megkapom 10 ezerért se, akkor egy 1-2 évvel ezelőtt kiadott telefonnál is reálisnak tűnhet, hogy kb. 30 ezerrel olcsóbb a használt a gyárihoz képest...
Persze ez csak az én meglátásom, kíváncsi lennék máséra is. Rászánjam magam vagy nem érné meg? Kinézetre tökéletes a telefon, de be nem kapcsoltam. Épp hogy csak a kezembe fogtam. Visszamenjek ma újra megnézni?
alapból nyilván a symbian miatt én semmiképp nem venném meg, de olyanok, mint te, akiknek elég, illetve megszokták, szerintem is egy tökéletes választás lenne.
nekem lumia 1020 van, és meg vagyok elégedve a kamerával, meg talán még az is a 808 előnye, hogy a 16 giga mellé bővíthető, szóval a hely miatt sem kell aggódni.
Igen, nekem bőven elég a Symbian, hozzá is vagyok már szokva és tetszik is. Tehát nem vágyom Androidra, Windows Mobile-ra meg egyéb modern izékre. És amúgy sem az operációs rendszer miatt cserélném le a telómat, mert azzal eddig sem volt semmi bajom.
Amúgy is nagyon meg vagyok elégedve az 5230-assal, toronymagasan az eddigi legjobb telóm. Csak így 3 és fél év után már érzek 1-2 hiányosságot /az op. rendszer nem tartozik ide/, és megfogott ez a Nokia 808.
Az 1020-as Lumiának is 41 MP-es kamerája van, ahogy tudom. Bár egy véleményíró panaszkodott rá, hogy a mikrofont a fülhöz, tehát a telefon tetejére /!!!!!!/ rakták gyárilag...
Akkor megkérdezem, mert elfelejtettem az előző hozzászólásban...
Szerinted akkor végülis megéri 58 ezerért? Függetlenül attól, hogy Symbian.
igen megéri, illetve azt hiszem egy kicsivel nagyobb érzékelő is van benne, 1/1,2"-es, az 1020-ban meg "csak" 1/1,5"-es.
mikrofonról végülis nem tudok pontosan nyilatkozni, logikusan meg tudnám tippelni, hogy alul is lehet egy mikrofon, és a felső csak egy zajszűrős mikrofon, talán az alsó hangszóró mellett is helyet kaphatott az elsődleges mikrofon.
THX! Lehet, elmegyek ma akkor megnézni és bekapcsoltatom a sráccal.
Lehet, hogy így van, nem tudom. :) Az a véleményíró eléggé ki volt akadva rajta, hogy ha beszél valakivel, akkor panaszkodnak rá, hogy nem hallják rendesen. Amióta Lumia 1020-asa van. Bár valóban úgy lenne logikus, hogy alul is egy mikrofon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!