A mobilszolgáltató adhat nekem a jelenlegi, normál méretű SIM kártyám helyett egy micro SIM-et új telefonba, ha nem az én nevemen van az előfizetés?
Nem biztos, de gondolkodom egy új telón. A mostani telefonokba ugye már főleg micro SIM kártya való /valamibe pedig csak nano SIM a jó.../. Vodafone-os vagyok, viszont az előfizetés a barátnőm nevén van. Ugyanis ez egy speciális Vodafone-os csomag bírósági alkalmazottak számára és mivel ő dolgozik ott, így az ő nevére lett megkötve az egész. Most távol vagyunk egymástól, még egy darabig nem találkozunk.
Bemehetek én is a Vodához, ha kisebb SIM kártyát akarok vagy ehhez a párom mindenképpen kell?
Ez csak duma.
A PV nem ér meg 58 ezret, alkalmazások nincsenek már fejlesztve Symbianra, ennyi pénzért pedig jobb fényképezőgépet veszel.
A Nokia 5230as duma pedig szintén vicces, valamikor tényleg ért annyit, de ma már a 10ezret is alig éri meg.
A Symbian nem zavar. Hozzászoktam már és amúgy is tetszik. Nem az operációs rendszer miatt cserélném le a telómat... Amúgy szerinted csak a Symbian miatt nem ér meg 58 ezret? Mellesleg ha ennyit nem ér meg, akkor mit mondjunk a 93 ezerre? Mert a gyári új 808-as annyiba kerül...
Erről meg nem tudok nyilatkozni, hogy a telóm mennyibe kerülni újonnan. A srác mondta. :) Illetve azt is mondta, hogy a Nokia X6-os is kb. ennyibe kerülne új állapotban. Érdeklődtem arról is, mert régebben nagyon akartam olyan telót. Ráadásul az is 2009 körüli kiadás lehet. A paraméterei is hasonlóak, mint az enyémnek, annyi különbséggel, hogy nem bővíthető, ellenben van 16 vagy 32 giga belső tárhely, valamint van benne vaku és wifi. Minden másban ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!