Huawei Ascend P6 megér 60, 000-et?
Figyelt kérdés
Nem ismerem ezt a márkát, és nem akarok bele futn i valami átverésbe.2014. júl. 30. 21:34
1/7 anonim válasza:
Véleményem szerint egy forintot nem ér meg, mivel nem hozza azt az színvonalat, amelyet az ember egy ekkora teljesítményű telefontól elvár. A jobb játékok nagyrésze akad, sőt még néha a menü is.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Márkában milyet érdemes venni?
Amit idáig tudom h nem veszek:
- sony
- nokia
- samsung
- htc
- iphone
meg ezek szerint ez.
Milyet lenne érdemes? Eléggé szűkült a lista, lehet inkább veszek egy postagalambot.
2014. júl. 30. 21:45
3/7 anonim válasza:
Lényegében az összes nagy mobilgyártót felsoroltad. Szerintem mindenképp köss valamelyik melett komprumisszumot, de ne a Huawei legyen az.
4/7 anonim válasza:
60-bol egy Motorola Moto G 4G szerintem eleg jo valasztas lenne.
5/7 anonim válasza:
Ismerősöm nem rég rendelt 60K-ért concorde pohne-t. 4magos proci,1gb ram,előlapi 8mpx cam,10x mpx hástó. Ennyire emlékszek belőle. Szerinem az sem rossz telefon.
6/7 anonim válasza:
Szerintem a huawei jó márka eddig két telefonom volt tőlük és imádom őket.
7/7 ren111 válasza:
nem értem, miért szólta így le az első hozzászóló a P6-ot! nekem március óta megvan, semmi bajom nincs vele, sőt imádom! nálam egy játék sem akad, a menü pedig végképp nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!