NAGYON JÓ TELEFON. Most hogy megvolt a vicc része a válasznak, jöjjön a rendes: én is elég sokat nézegettem, és erre a döntésre jutottam: "hub@mmeg. Hát nekem kell egy ilyen" elképesztő telefon, nagyon jó kamerával, és hangszórókkal, illetve a sony eddig úgy vettem észre, hogy a Z széria modelljeivel szoftveresen is törődik. Szóval tényleg ad ki ra frissítése ket, amik ugyan nem mindig a legjobbak, de legalább megkapja őket. Nekem már rég ilyen telefonom lenne, ha lehet e kapni a Telenornál, de sajnos nem, úgyhogy nyomás a Telekomhoz, hogy akkor minden ott legyen.
SZERINTEM a legszembetűnőbb előnyei:
-IPS paneles full HD kijelző
-20.7 megapixeles kamera szenzor, ami 1/2,3" méretű, és rendes optikána van, ugyan miniben, de van neki
-a hangszóró kb olyan jo, mint a HTC One-ban
-IP55-58 szabvány (mindenallóság)
-akár egy karabinert is rá lehet rakni
-pisszkosul jó üzemidő. Az akkuja kb 2x olyan nagy mint az iPhone 5S-é, illetve ott van még a sony stamina módja is. (Bocs iPhone de ez igaz)
-4k felbontású videók. Hát erre csak annyit mondok: WOW
Ezek meg van még valami fülhallgató is, aktív zajszűréssel, bár úgy tudom azt egy időre kivették a csomagból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!