Hogyan kell Micro sim-et csinálni? (többi lent)
Figyelt kérdés
Szóval, új telefont vettem (Alcatel One touch Idol 2) és micro sim kell bele. A szolgáltatónál kell kérni? Ti hogy csináltátok? A számotok megmaradt?2014. júl. 30. 19:07
1/5 anonim válasza:
Fogsz egy ollót és levágod! Ha félsz, hogy elrontod, akkor bemész az első telefonos boltba, ahol levágják neked 500 Ft-ért.
2/5 anonim válasza:
Kérheted a szolgáltatódtól a kártya cseréjét, de általában pénzt kérnek érte. Természetesen a telefonszámod, egyenleged, minden megmarad (PIN-kód változik, mert az kártyafüggő).
Alternatíva, hogy bemész egy GSM boltba, és megkéred, hogy kivágják. Céleszközük van erre, pillanatok alatt megvan, és jó eséllyel nem kérnek semmit érte.
3/5 b95 válasza:
a, veszel MicroSIM vágót.
b, ha van haverod, akinek van ilyen vágója, megkéred, hogy vágja méretre a SIM-et.
c, Elmész a szolgáltatódhoz, és megkéred, hogy cseréljék ki MicroSIM-re. Ennek az ára szolgáltatónként eltérő lehet.
d, úgy tudom, gsm-ben is lehet méretre vágatni SIM kártyát.
4/5 anonim válasza:
Nekem Vodánál ingyen cserélték, de csak akkor ha a fő Vodához mész, akik szerződéses vállalkozó, azok nem csinálják ingyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!