Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Üdv. Német "anyanyelvű"...

Üdv. Német "anyanyelvű" Iphone 4et találtam és szeretném használni. Hogyan? Többi lent!

Figyelt kérdés
Szóval kb 3 hete találtam egy Iphonet. Minden német volt rajta de elnavigáltam a névjegyekig. Tört németséggel megírtam sms-ben "apunak" és "anyunak" hogy megtaláltam a gyerekük telefonját de semmi válasz. Őszintén bevallom megörültem neki nagyon hogy lehet egy Iphonom:) Mivel kb 10 nap után sem kaptam választ kiszedtem a simet(ami már el is veszett..). Újra raktam az egész ios rendszert(azt olvastam ezzel minden törlődik a telefonról és használható lesz).. Nem így lett. A telefon hozzá van rendelve egy apple IDhez. Csináltam magamnak is egyet hátha úgy beenged a telefonba, de nem. Szóval most épp itt tartok. Nagyon örülnék ha tudnám használni a telefont. Köszönöm a segítséget előre is:)

2014. júl. 30. 13:53
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha jól tudom, be kell vinni egy szervizbe, hogy megcsinálják. A telefont azt hiszem, még így is meg lehet találni, ez ellen kell valamit tenni.
2014. júl. 30. 14:13
 2/9 anonim ***** válasza:

És mi lenne ha a rendőrségre vinnéd be, hogy kiderítsék ki a tulajdonos?

Az SMS megírása, és válasz nem megkapása után is jogtalan eltulajdonításnak számít a telefon megtartása.

2014. júl. 30. 14:16
 3/9 bp1985 ***** válasza:
Nem fogsz tudni belépni addig, amíg a saját nem lél ki. Viszont ha megtartod, az akár több éves börtönt jelent számodra. Megéri?
2014. júl. 30. 15:16
 4/9 anonim ***** válasza:

az iphone úgy van kialakítva hardveresen, hogy amíg a tulaj be van lépve az ID-val addig nem tudod sajátként használni, viszont simán beméri a telefont

kicsit jobban erőltesd meg magad és tényleg küldj nekik sms-t, vagy írj emailt az ID-hoz tartozó email címre, vagy vedd fel az ID email címét kontaktnak egy másik apple eszközön és üzenj rá

2014. júl. 30. 15:28
 5/9 A kérdező kommentje:
az email címe ki van pontozva mint amikor a jelszót írod be valahova, a simet már elhagytam, úgyhogy nem tudom már sehogy elérni a tulajt.
2014. júl. 31. 23:59
 6/9 anonim ***** válasza:

dehogy van kipontozva

beállítások - itunes és app store és ott van felül

vagy beállítások - icloud, első sor

vagy beállítások - facetime második sor

vagy már csináltál egy visszaállítást? icloud szerintem akkor is megörzi

2014. aug. 1. 01:29
 7/9 anonim ***** válasza:
Hívd fel az apple ingyenes ügyfélszolgálatát, biztos készségesen segítenek hogyan lehet vissza juttatni a jogos tulajdonosának.
2014. aug. 1. 11:21
 8/9 A kérdező kommentje:
A sors eldöntötte helyettem, én is elhagytam...
2015. ápr. 9. 01:11
 9/9 anonim ***** válasza:

:D

Eddig tudtad használni?

2015. ápr. 9. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!