Sony Xperia SP hiba/rossz beállítás?
Sziasztok. Nem működik a skype, a viber sem. A kifele menő ilyen "internetes hívások" nem mennek. Írni tudok.
Skypen simán belép,hívom de aztán én nem hallom őt, ő se engem szakadozik stb... (VAN rajta net :D )
Viber el is hasonló. Tegnap vettem a készüléket.
Már le van frissítve 4.3 mas androidra.
Illetve ami még probléma, az,hogy nem bírom géphez csatlakoztatni. Nem "Érzékeli" Kell hozzá valamiféle Driver?
Ott csak a teló melegedett...
Az elviselhető.. De olyanokat írtak:Szebb kép,gyorsabb,nem melegszik,gyors töltés stb...
De mindegy, mert holnap viszem be a t-mobilhoz, hátha mondanak rá valamit.
T-mobilnál ma: Az SP frissítése (4.3, illetve az előző is) HIBÁS. Ezt a Sony állítólag 3 héten belül lefrissíti egy "Tökéletesre", a Sony is elismerte a hibát!
Szóval akinek sony (SP) van tegye a következőt: Amit leírtak a 4.3 mas frissítésnél az mind igaz, kivétel, hogy hibamentes :D
Jobb lesz a töltés szebb kép, és gyorsabb is, de viszont akkor nem fognak működni a Void alkalmazások, Skype,Viber (Hívások)stb...
Ha viszont nektek erre pont szükségetek van, akkor ne frissítsétek, szóval mérlegelje mindenki, hogy mi éri meg neki :D
Remélem segítettem! :D Illetve nem szabad pestre felküldeni, mert ez NEM telefonhiba, hanem android...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!