Ha a mobilhálozatokon belül "csak GSM"-re van állítva, csak a havidíjas mobilnetemet használja?
Figyelt kérdés
Ha a fentebbi kérdésre NEM a válasz, hogy tudnám beállítani azt hogy ne kapcsolódjon fel a havidíjon kívüli netre, ami jó kis számlát csinálhat nekem?
(lehet hülyeséget kérdeztem, de nem értek hozzá :/ )
2014. júl. 30. 09:12
1/6 anonim válasza:
Okostelefon mindenképpen fog használni netet. Ezt csak az alkalmazások törlésével vagy net hozzáfárésével tudod szerintem kikapcsolni.
2/6 anonim válasza:
Tökmindegy, hogy gsm-en vagy 3g-s hálózaton áll, a mobilnet használható. Tiltsd le az adatforgalmat, töröld ki az apn-t.
3/6 Zakathol válasza:
Nincs ilyen h havidíjon kívüli mobilnet.
A díjcsomagodban le van írva a biztosított adatforgalom mennyisége és h milyen feltételekkel lépheted túl. Egyszerűen telepíts egy adatforgalom-számlálót és ne lépd túl a kereted. Vagy válassz olyan díjcsomagot amiben nincs túlforgalmazási díj, hanem belassítják a mobilnetet.
4/6 A kérdező kommentje:
Szóval ha olyan mobilnetem van ami belassul ha elértem a keretet, hiába írja ki a teló hogy 3G akkor is ugyan olyan lassú lesz a net, és nem kell +ba fizetni? :)
2014. júl. 30. 18:36
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :)
2014. júl. 30. 21:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!