Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Egy okostelefonnal mielyik a...

Egy okostelefonnal mielyik a jobb? qad cor v dual core

Figyelt kérdés

2014. júl. 29. 18:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Tényleg annyi ezen az oldalon, amennyit írnak, hisz ők már megrendelték külföldről a telefont, kifizették, ráraknak 10 ezret, és eladják a hülyéknek, akik ahelyett, hogy jóval olcsóbban megvennék külföldről, megveszik itthon olyan boltoktól, akik még extra profitot raknak rá.

2014. júl. 29. 19:56
 12/14 A kérdező kommentje:

jo koszonom szepen a valaszokat

utolso valaszolo nemhinnem h magyarorszagon kapok olcsobban ilyen telefont meg akkor is ha raraknak 5-10k-t

2014. júl. 29. 20:05
 13/14 anonim ***** válasza:

#5 vagyok. Nem azt mondtam, hogy a kínai egy sz@r, csak az igazságot. Nekem is négymagos kínai telefonom van és meg vagyok vele elégedve. Amikor azt írom, hogy a procija olyan, mint egy erősebb kétmagos, akkor gondolok mondjuk a Sony Sp-re, ami 1.7 Ghz-es és feltöltőkártyásan 70 ezer forint(!). Tehát a kínai quad elég jó. De ezekben általában MTK processzor van, ami közismerten gyengébb minőüségűek, mint a neves gyártók által használtak (Qualcomm vagy Intel) processzorok. Ez egyrészt meglátszik a sebességben, avagy egy kínai telefonban lévő 1.3ghzes quad nem (sokkal) jobb, mimt pl egy dual core Qualcomm, 1.7Ghzel. Továbbá az MTK processzorokban általában rosszabb minőségű a GPS chip és alig találnak GPS jelet. (Keress csak rá, hogy mtk gps. Vannak módszerek, amivel elvileg javítható a gps, de nekem pl. egy sem vált be.) Továbbá a 4 magot nem igazán használja ki az összes program, ezért sem feltétlenül jelent teljesítménybeli növekedést, hogy több mag van.

Tehát amikor azt mondtam, hogy kb olyan a kínai quad, mint egy erős, márkás dual, akkor azt mondtam, hogy kb 40 ezerért kapsz egy olyan telót, mint itthon egy 70 ezer forintos.

2014. júl. 30. 19:01
 14/14 A kérdező kommentje:

ja ok mar ertem koszi

am milyen telod van?

2014. júl. 30. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!