Egy okostelefonnal mielyik a jobb? qad cor v dual core
Tényleg annyi ezen az oldalon, amennyit írnak, hisz ők már megrendelték külföldről a telefont, kifizették, ráraknak 10 ezret, és eladják a hülyéknek, akik ahelyett, hogy jóval olcsóbban megvennék külföldről, megveszik itthon olyan boltoktól, akik még extra profitot raknak rá.
jo koszonom szepen a valaszokat
utolso valaszolo nemhinnem h magyarorszagon kapok olcsobban ilyen telefont meg akkor is ha raraknak 5-10k-t
#5 vagyok. Nem azt mondtam, hogy a kínai egy sz@r, csak az igazságot. Nekem is négymagos kínai telefonom van és meg vagyok vele elégedve. Amikor azt írom, hogy a procija olyan, mint egy erősebb kétmagos, akkor gondolok mondjuk a Sony Sp-re, ami 1.7 Ghz-es és feltöltőkártyásan 70 ezer forint(!). Tehát a kínai quad elég jó. De ezekben általában MTK processzor van, ami közismerten gyengébb minőüségűek, mint a neves gyártók által használtak (Qualcomm vagy Intel) processzorok. Ez egyrészt meglátszik a sebességben, avagy egy kínai telefonban lévő 1.3ghzes quad nem (sokkal) jobb, mimt pl egy dual core Qualcomm, 1.7Ghzel. Továbbá az MTK processzorokban általában rosszabb minőségű a GPS chip és alig találnak GPS jelet. (Keress csak rá, hogy mtk gps. Vannak módszerek, amivel elvileg javítható a gps, de nekem pl. egy sem vált be.) Továbbá a 4 magot nem igazán használja ki az összes program, ezért sem feltétlenül jelent teljesítménybeli növekedést, hogy több mag van.
Tehát amikor azt mondtam, hogy kb olyan a kínai quad, mint egy erős, márkás dual, akkor azt mondtam, hogy kb 40 ezerért kapsz egy olyan telót, mint itthon egy 70 ezer forintos.
ja ok mar ertem koszi
am milyen telod van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!