Miért homályos a kamerám? (többi lent)
Sziasztok!
Egy olyan gondom akadt, hogy a telefonom hátsó kamerája homályos a képet csinál a kép alja pedig totál.(Samsung galaxy trend)
Viszont azt nem értem, ha benedvesítem a lencsét akkor teljesen tiszta, éles képet csinál.. Olvastam hogy lehet a "foncsor" okozza ezt, de már órák óta tisztogatom benzinnel és semmi eredmény.. Valakinek valami ötlet?:)
Persze óvatos vagyok vele..
Próbáltam már más programmal de ugyan ez.. Ha benedvesítem a kamerám akármivel víz, nyál, vagy a benzin.. akkor tökéletes képet csinál. A Benzin pedig nem segített semmit és már azelőtt is ugyan ilyen volt szóval kétlem..
Összekarcolódhatott a lencse, vagy a hátlap.
Olyan apró karcok vannak rajta, amiket esetleg észre sem veszel, de kicsit matt lett az üveg. Elég annyi, hogy akadályozza az autó fókusz működését.
Ha megnyálazod, akkor a matt üveg áttetszőbbé válik.
Ha egy öntapadós fóliát húzol rá, attól is javulhat a helyzet, de gyári állapotú már nem lesz, nyilván.
Lehet, hogy túl sokat sütött rá a nap.
Némelyik műanyagok összerepedezik a napsütés hatására.
Ha megnézel néhány autónak a fényszóróját, akkor láthatod, hogy milyen homályossá válnak a napsütés hatására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!