Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ajánlanátok nekem egy jó...

Ajánlanátok nekem egy jó mobilt? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Feltétlen legyen: Érintőképernyős,Wi-Fi™,USB-s,3g-s lehetőleg legyen legalább 3.2MP kamerája de jó lenne több.

Szép kép legyen rajta, jól szóljon mert legfőképpen zenét szoktam rajta halhatni(a telefonáláson kívül)

Ha lehet még annyit hogy fiatal vagyok, hogy ha lehet ne ilyen nagyon "üzleti" telefon legyen meg ne is rózsaszín.:D

U.I.:Ja és 100ezer fölött már ne nagyon legyen.(Szóval iPhone 3G™ kilőve:S)

Válaszotokat előre is köszönöm!

2010. jan. 10. 21:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
* tudott valamit kihozni belőle
2010. jan. 12. 18:18
 12/15 anonim válasza:

Ha win mobil akkor mindenképp HTC.

Jó az omnia de...nekem inkább HTC.

2010. jan. 13. 06:42
 13/15 anonim ***** válasza:
Az Omnia jó,csak tudni kell használni.
2010. jan. 16. 10:45
 14/15 anonim válasza:
sony ericsson satio :D 12 es kamera xenon vakuval és van benne minden amit írtál:D most vettem és nagyon jó 16 gb os kártyát kaptam t mobilnál lejátsza a divx et is stb ....
2010. szept. 1. 14:04
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, kivárok türelmesen és valószínűleg egy Samsung Galaxy S-t fogok venni eszméletlen gyönyörű és okostelefon.
2010. szept. 3. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!