Tudnátok nekem ajánlani samsung okostelefonokat?
Samsung okostelefont szeretnék venni 15.000-25.000 ezer forint között!
Köszönöm segítségeteket!!
ezt most ugymondod mintha az apple,nokia stb nem reklámozna semmit, ők is rendesen nyomatják a termékeiket ahol csak lehet, de ez természetes nem tom mi bajod van ezzel
meg mi ez hogy "szar"? irjál már légyszi valami konkrétumot ami miatt ezt gondolod és győzd meg az általad említett hülye embereket!
Anya tavaly augusztus 28-án kapott egy Samsung S3 La Fleur-t tesómtól, mert hogy nővérem szolgáltatónál dolgozik, és húúúdejó a telefon. Most július végén már a telefont fel sem lehet venni, ha hívnak, fagy, kikapcsol.
Szeptember végén(kb egy hónap eltéréssel) kaptam NEM SZOLGÁLTATÓTÓL egy független LG Optimus L5-öt. Szidott, minek veszek LG-t, mert hogy szar, és már ők sem árulják, meg stb... Hetente egyszer, ha van gondom vele, de az is nagyon ritka. két-három hétig folyamatosan be van kapcsolva, igaz, minden nap lenetezem az aksimat, de az már csak egy plusz pont, hogy még így, mindennapi használattal sincs szinte semmi baja, nem kell fagyás miatt szétszedni, kivenni az aksit. Mondom, egy hónap van a két telefon között.
A Samsungról ennyit. Telefonban nem jó. Tavaly májustól viszont nekem is Samsung laptopom van, és ezzel nincs olyan nagyon sok gondom. Inkább a win8 miatt fagy, mint önhibájából. ;) Telefonban tömegmárka. Gépek terén még szerintem jó.
miért okoz örömet ha másnak rossz?
de nyugodtan mondogasd még
Tesóm 1 hónapja vett Samsungot.
Vissza vitte,azt mondták szoftverhibás és most a szervizbe van :)
Barátnömnek szintén Samsungja van..az "okostelefon"-n nem működik az ébresztő!
Ki-be kell kapcsolnia ahhoz,hogy működjön minden egyes alkalommal.Mondanom se kell hogy a régi telefonja ébreszteni nehogy elkéssen a munkából.
De lehet hogy csak ők a pechesek...
Hat igen sajnos :)
Nem hiszem hogy a kovetkezo valasztasuk is samsung lesz.
De valakinek meg csak ez a marka a "tokeletes".
Teljesen egyen fuggo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!