Melyiket vegyem?
Figyelt kérdés
LG G2
Sony Xperia Z1
Nokia Lumia 925
2014. júl. 29. 07:23
2/20 A kérdező kommentje:
miert?
2014. júl. 29. 07:51
3/20 bp1985 

válasza:

Mert az nokia, annál jobb nincs, akármilyen gagyi hw van benne, az összes felső kategóriásnál jobb. Ez a mese, a valóság meg nem. Most zár be a komáromi Nokia gyár. Az sem véletlen...
4/20 meszike91 

válasza:

Ennyiből senki nem mondja meg, hogy melyikkel járnál jól.
Mennyit szánnál rá?
Mire használnád?
Milyen telód volt ezelőtt?
5/20 A kérdező kommentje:
300eurot szannak ra.
termeszetesen telefonalasra,sms
fenykepezesre, bongeszesre, neha jatekra
2014. júl. 29. 09:10
6/20 A kérdező kommentje:
most Zte Blade G-m van, de egyaltalan nem vagyok megelegedve vele
2014. júl. 29. 09:12
7/20 Smittes 

válasza:

Lumia 930 ha belefér, ha nem akkor 925, a komáromi Nokia gyárnak pedig köze sincs ahhoz hogy most rossz lenne-e a Nokia vagy nem. A WP igenis stabil rendszer, jól optimalizálva, ennek köszönhető, hogy kisebb hardverrel is gördülékenyebb mint az Androidosok nagy HW-el.
8/20 anonim 

válasza:

A Nokia egy kalap .....
Én a Sonyt ajánlom, ismerősöm nagyon megvan vele elégedve
9/20 A kérdező kommentje:
Lumia 930 , sajnos nem fer belle
2014. júl. 29. 09:41
10/20 anonim 

válasza:

Hálistennek kérdező! Wp-t ne is vegyél mert nagyon gagyi egy os. Szerintem is Z1-et vegyél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!