Milyen érintőképernyős telefont ajánlatok?
Figyelt kérdés
Fő szempontok: okos legyen, jó legyen a kamerája, jó hangminőség (zenelejátszás stb), filmnézés :) előre is köszönöm :) nem nagyon értek ezekhez a telefonokhoz, ezért kérem a ti véleméyeteket. A samsung érintőképernyős mobilokat magyon dícsérik, mit gondoltok ezekről? Ja, és 200 ezer felett ne nagyon legyen :) köszi!2010. jan. 10. 18:38
11/17 anonim válasza:
Vehetsz bármilyet, csak Sony Ericcsont ne!!!
Valamelyik hozzáértő írta a Satiot, meg a 12 mp kamerát! SEMMIKÉPPEN!!!
13/17 anonim válasza:
Sziasztok! Megnéznétek ezt a kérdést? Én írtam ki, de nem válaszolt még senki.
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..
(Ne haragudj, kérdező, hogy a te kérdésedbe "pofátlankodtam" bele, de nagyon kellene a segítség). Egyébként szeretem ezt a telefont, hogy a kérdésedre is válaszoljak!
15/17 anonim válasza:
19:43-as
Én voltam a Satio-s
Indokold meg mi a bajod vele?
16/17 anonim válasza:
sztem sony ericssont nem csak érintőképernyősbe ne vegyél de amugysem éri meg. na de ez mellékes. a lényeg h a samsung s5230 lassu és kb nem tud semmit. a nokia telefonoknak sajnos tul kicsi processzoruk van ezért lassuak és nem érik meg az árukat. én samsung i8910 (omnia hd) -t ajánlok neked. nekem is olyan lesz hamarosan. az a telefon tud mindent. jo nagy kijelzője van (3.7") és mocskosul gyors a processzora. amugy pedig nem csak az számít h hány megapixeles a kamerája, mert egy 12megapixeles kamerás teloval is lehet béna képet csinálni. az i8910-vel remek képeket lehet csináli és HD minőségben tudsz felvenni videot. gps, wifi, bluetooth, 8gb, 8mpx, 3.7", 16m szín, 360x640 AMOLED! kijelző! nagyon jo telefon! SAMSUNG I8910 OMNIA HD
17/17 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!