Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen érintőképernyős telefon...

Milyen érintőképernyős telefont ajánlatok?

Figyelt kérdés
Fő szempontok: okos legyen, jó legyen a kamerája, jó hangminőség (zenelejátszás stb), filmnézés :) előre is köszönöm :) nem nagyon értek ezekhez a telefonokhoz, ezért kérem a ti véleméyeteket. A samsung érintőképernyős mobilokat magyon dícsérik, mit gondoltok ezekről? Ja, és 200 ezer felett ne nagyon legyen :) köszi!
2010. jan. 10. 18:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Vehetsz bármilyet, csak Sony Ericcsont ne!!!

Valamelyik hozzáértő írta a Satiot, meg a 12 mp kamerát! SEMMIKÉPPEN!!!

2010. jan. 10. 19:43
 12/17 anonim ***** válasza:
samsung s5230
2010. jan. 10. 19:45
 13/17 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Megnéznétek ezt a kérdést? Én írtam ki, de nem válaszolt még senki.

http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..

(Ne haragudj, kérdező, hogy a te kérdésedbe "pofátlankodtam" bele, de nagyon kellene a segítség). Egyébként szeretem ezt a telefont, hogy a kérdésedre is válaszoljak!

2010. jan. 10. 20:14
 14/17 anonim ***** válasza:
Google Nexus One
2010. jan. 10. 20:51
 15/17 anonim ***** válasza:

19:43-as

Én voltam a Satio-s

Indokold meg mi a bajod vele?

2010. jan. 10. 21:30
 16/17 anonim válasza:
sztem sony ericssont nem csak érintőképernyősbe ne vegyél de amugysem éri meg. na de ez mellékes. a lényeg h a samsung s5230 lassu és kb nem tud semmit. a nokia telefonoknak sajnos tul kicsi processzoruk van ezért lassuak és nem érik meg az árukat. én samsung i8910 (omnia hd) -t ajánlok neked. nekem is olyan lesz hamarosan. az a telefon tud mindent. jo nagy kijelzője van (3.7") és mocskosul gyors a processzora. amugy pedig nem csak az számít h hány megapixeles a kamerája, mert egy 12megapixeles kamerás teloval is lehet béna képet csinálni. az i8910-vel remek képeket lehet csináli és HD minőségben tudsz felvenni videot. gps, wifi, bluetooth, 8gb, 8mpx, 3.7", 16m szín, 360x640 AMOLED! kijelző! nagyon jo telefon! SAMSUNG I8910 OMNIA HD
2010. márc. 7. 14:29
 17/17 anonim válasza:

még az előbbihez:

ja és 100ezer forint alatt van!

[link]

2010. márc. 7. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!