Honnan tudnák xiaomi radmi 1s mobiltelefont rendelni? 45000 ft ból mert se árukeresőn, se neten nem találtam boltot?
Figyelt kérdés
2014. júl. 27. 18:00
1/5 anonim válasza:
xiaomishop.hu ők a magyar beszállítók, vagy megrendeled külföldről bármelyik china wholesale áruházból, csak ha garanciális gondod van neked kell visszaküldeni.
2/5 anonim válasza:
Én úgy látom 150 dollár + 27% áfa
de még mindig csak 43.800 Ft-nál tartasz.
És mondjál egyetlen okot, amiért ne lehetne az aliexpress-ről hozatni :)
3/5 anonim válasza:
lehet, de nem lesz magyar számlád, és neked kell intézned a garanciát külföldre. Plusz aliról nem szabad venni, mert ott nem boltok vannak, hanem eladók, ő semmilyen garanciát nem intéz neked. Ha mindenképpen külföldről akarod venni, akkor áruházból kell pl panda vagy antelife és társai. Ott van support, és nem ching chang valakivel kell levelezned.
4/5 anonim válasza:
aliexpressről rendelj, én is onnan szoktam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!