Hogyan kell Google-fiókot létrehozni?
Figyelt kérdés
Tudom, sokak számára ez nevetséges kérdés, de most vettem először ilyen telefont, hogy viberezhessek. A férjem kint dolgozik. Ha van, aki cinizmus nélkül hajlandó leírni a lépéseket konkrét példákkal, nagyon megköszönném! (androidos, ha ez fontos)2014. júl. 27. 16:54
1/7 anonim válasza:
Ha androidos, akkor alapból egy gmailes fiókkal tudtad használatba venni, nem?
2/7 anonim válasza:
Ha regisztráltál már akármelyik Google szolgáltatásra (Gmail, Youtube, Google+, Picasa, Drive, stb) akkor van már, és minden Google-s dologra használhatod.
3/7 anonim válasza:
Hozz létre Gmail-es postafiókot, itt megteheted.
Lépj be, aztán Beállítások. Itt POP/IMAP, IMAP-ot bejelölöd, ezután érkező levelek betöltése. Látni fogod a böngészőből és a telefonodról is.
4/7 A kérdező kommentje:
Van gmail-fiókom gépen már sok éve. Akkor azt a felhasználónevet és jelszót írjam be?
2014. júl. 27. 19:44
5/7 anonim válasza:
Lépj be a böngészőből a fiókba, Beállítások, itt POP/IMAP, bejelölöd az IMAP-ot, OK. Kilépsz, aztán az okostelefonon megnyitod a Gmail-t. Ettől kezdve oda is letölti a leveleket.
Internet: előfizetésnél lehet kérni többet is, mint ami a csomagban van. Pl. nekem 1 GB van a telőn.
6/7 A kérdező kommentje:
Megvan! Most meg az a problémám, hogy igen, megvan a fiók, és ha sms-t akarok küldeni, kidobja azoknak a névjegyzékét akiknek nálam megvan az e-mail címe.
2014. júl. 28. 09:42
7/7 anonim válasza:
Beteszi a Névjegyzékbe az email-címeket is, ha nem tetszik, törölheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!