Egy iPhone-nak kb mennyi az életideje?
Figyelt kérdés
Mindenki azt mondja, hogy milyen megbízható telefonok az iPhone-ok, meg olvastam olyat, hogy valaki a 4-5 éves 3GS készülékét használja még mindig és semmi baja. Gondolkodom, hogy veszek egy 5C-t. Ha ejtem le, nem töröm össze ...stb úgy sac/kb milyen hosszú életidőre számíthatok?2014. júl. 27. 14:03
12/20 anonim válasza:
Nekem két nap után tönkrement az 5s, kicserélték, azóta jó. Ha egy hetet-hónapot kihúz, akkor már valószínűleg nem hibás, tehát jó eséllyel bírhatja 3-4 évig, és akkor is lehet, hogy csak az akkuja lesz kuka.
13/20 anonim válasza:
az én 6300-ás készülékem 7 éves, hibátlan...igaz acél tokos, de ez nem számít..
az ájfonod is bőven kiszolgál ennyit, mert gondolom vigyázol rá.
14/20 A kérdező kommentje:
6300-as mi?
2014. júl. 27. 20:56
15/20 Saavedro válasza:
Gondolom Nokia 6300
A lényeg, hogy az iPhone-t GYÁRI garanciával vegyed, NE boltival.
16/20 A kérdező kommentje:
A mobilszolgáltatók gyárit adnak?
2014. júl. 27. 21:58
17/20 anonim válasza:
igen, de mint mondtuk, hülyeség 180ezret kifizetni, amikor a néhány hónapos független telefonok 105-125ezer Ftért mennek hardveraprón.
18/20 A kérdező kommentje:
Nem baj. Átgondoltam és nem fogom a spórolt pénzemet iPhone-ra költeni. Majd ha elvégeztem az egyetemet és esetleg jó állásom lesz, majd veszek. Azért köszi a segítséget :)
2014. júl. 27. 22:36
20/20 anonim válasza:
Előző voltam, és csak ajánlani tudom azt a helyet. Hátha azóta szereztél állást. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!