H* kérdése:
Tudnátok nekem telefont ajánlani? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Egy viszonylag olcsó telefonra gondoltam, amin jól le lehet játszani a videókat, elég nagy képernyőt biztosítva, hogy a feliratos videók is jól olvashatóak legyenek. Wifis, jó hangminőségű, masszív telefonra lenne szükségem, és legalább 2-3 megapixeles kamerájúra. (Bár tudom, a modern telefonoknál ez már szinte alap.) Kb ennyi lenne a kívánság, ja meg még talán annyi, hogy azért legyen egy kis belső memóriája is... Ha nektek van hasonló, vagy volt efféle könnyen kezelhető, tiszta felületű mobilitok, tudnátok nekem ajánlani 1-2-t? Anyagilag tényleg nem vagyunk úgy elengedve, hogy 50k + felett, szóval úgy 20-30között gondoltam, és olyat ami nem használtan kerül ennyibe. Előre is köszönöm a válaszokat!2014. júl. 27. 12:15
1/3 anonim válasza:
20-30 között nem nagyon vannak normális telefonok
2/3 Saavedro válasza:
De, egy bizonyos telefont igen: Lumia 520.
3/3 anonim válasza:
pandawill.com
Nyugodtan merj rendelni, 100 dollár körül nagyon jókat fogsz kapni, amik tökéletesen működnek a hazai hálózatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!