Nokia Lumia 930 vagy Nokia Lumia 1520? Szinte ugyanazok a specifikációk.
Én a 930-at választanám. Az 1520-as is nagyon brutál, de az hatalmas méretű. Ha elmész bulizni vagy akárhova, hová teszed!? Fejlődik a technika, de méretileg körülbelül lassan visszamegyünk a téglatelefonok korszakába...
Egyébként a Te döntésed, de ha én új telcsit vennék, még elvből sem adnék ki egy MOBILTELEFONÉRT 100 ezret... Akkor már elvárom, hogy a kávét is az ágyba hozza és fel is porszívózzon. Márpedig olyan telefont ki tudja meddig nem fognak feltalálni...
Szia!
Már írtam neked ide pár napja. Most megerősítem, amit akkor írtam. Bár a Te döntésed, hogy mit csinálsz, de én a helyedben az 1520-as Lumiát még csak véletlenül sem venném meg. Tegnap voltam a Media Marktban, és a kezembe fogtam egy 1320-as Lumiát, ami méretileg nagyjából ugyanakkora a paraméterek szerint, mint az 1520-as. Eddig még csak vonalzóval mértem le, hogy mekkora lehet. De most élőben is találkoztam vele. Elszörnyülködtem, hogy hogy lehet egy telefon ekkora... Az ősrégi téglatelefonok korszakában nem volt ekkora egy mobiltelefon...
Szóval én a helyedben nem venném meg. Illetve ha gondolod, megveheted, de akkor készülj fel rá, hogy nem fogod tudni csak úgy lazán berakni a zsebedbe... Egyébként minden más tekintetben nagyon ott van mindkét telefon, mindkettő nagyon ott van technikailag. De a Lumia 1520-asnál hatalmas hátrány a mérete szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!