Mit kell tudni az Iphonról?
Figyelt kérdés
Most tervezem egy iphone 5s vásárlását. Az iSamuraiban gondoltam, hogy megveszem, de az iKingsben sem rosszabbak az árak. Tapasztalatok ezekről a helyekről? Mit kell feltétlenül tudnom, ha ez lesz az első iphonom? Mire figyeljek? Hogyan is van ez az iOS? Mindenre kíváncsi vagyok, amit tudni érdemes.2014. júl. 26. 11:39
1/4 anonim válasza:
iSamurai megbízható, mivel szakszervíz, tehát valószínű, amit eladásra kínálnak, arról meg is győződnek, hogy nincs-e vele bármi gond. tulajdonképpen nem tudom, mit írjak, nem bonyolult a kezelése, könnyen rá fogsz jönni.
Apple ID-t kell majd létrehoznod, amit ha nincs bankkártyád, vagy nem akarod megadni, akkor ez alapján csinálj:
2/4 anonim válasza:
isamurai egy noname szerviz, több rossz telefonból raknak össze egy jót, ne ott vegyél
keress rá itt GYK-n iphone 5-re aztán elolvashatod az egyetemes tudást
3/4 A kérdező kommentje:
Újra gondoltam náluk is, nem használtra.
2014. júl. 26. 12:20
4/4 anonim válasza:
én idáig ha kellett, náluk szervizeltem a cuccokat, és én meg vagyok velük elégedve. azért egy másik sarki gsm-hez képest megváltás, ha mondjuk kapsz rá fél év bolti garit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!