Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek jó telefon a...

Szerintetek jó telefon a samsung s5230?

Figyelt kérdés
2010. jan. 10. 13:15
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ja...Ha megtehetném vennék is egyet.

De igazából nagyon sok kérdést tettek már itt fel erről a telefonról.Nézz utána az oldalon.

2010. jan. 10. 13:46
 2/9 anonim ***** válasza:
71%
igen igen igen hányszor kérdezik még meg a hogy az első válaszoló mondta néz utána !!!
2010. jan. 10. 14:19
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
ne legyetek már ilyenek !! de különben nekem van egy ilyen telefonom és nagyon szeretem jó a kamerája a hang minősége szóval én egyszerűen ímádom ja és persze a külseje is nagyon szép
2010. jan. 10. 14:27
 4/9 anonim ***** válasza:
71%
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. jan. 10. 14:27
 5/9 A kérdező kommentje:
ínekem is van.Csak hát nem zudom nekem annyira nem jön be.
2010. jan. 12. 19:57
 6/9 anonim válasza:
100%
Szóval tudod a választ a saját kérdésedre, mégis kérdezel? Szerintem nagyon jó telefon, a fele lehetőséget, amit tud ki sem használom, csak azt sajnálom, hogy nincsenek rá touchscreenes játékok, és tönkrement a fülhallgatóm két hónap alatt.
2010. jan. 17. 09:27
 7/9 anonim válasza:
nekem is ilyenem van,én csak a kép minőségével nem vagyok megelégedve és a hangminőségével.Jó h nem egy nokia xpress music :D de akkor is. viszont ha a gépről teszek fel képet rá,nagyon jó minőség és élesen visszadja!Meg ezek a játék telepítések hát...nem tudom nem igazán tetszik neki ha ráakarok tenni vmit
2010. márc. 2. 10:18
 8/9 anonim válasza:
szóval akkor én vagyok a szerencsés h a java játékok azonnal rámennek?meg különféle alkalmazások?:)és a kamera is szép:P
2010. ápr. 15. 22:07
 9/9 anonim válasza:
Nekem is van és nagyon megvagyok vele elégedve szerintem a kamera minőség is jó.Sok érintős telefonnál jobb például mások szerint jobb az LG kp502 mint a samsung s5230 pedig mindenki tudja hogy az LG egy SZAR MÁRKA!!!!
2010. szept. 13. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!