Iphone 5S vs Samsung Galaxy S5? Melyiket ajánljátok jobban?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Venni szeretnék egy új telót,és az I5S vagy GS5 között gondolkozom! Melyiket ajánljátok jobban? Mi az előnye,hátránya? Bármelyiket megtudnám venni! Segítsetel légyszives! :)2014. júl. 25. 18:21
21/23 $triker válasza:
Melyiket választanám? Hát.. Nehéz kérdés, nekem nagyon fontos, hogy ne műanyag legyen egy, hogyha csak ez a 2 lenne akkor én bizony Iphone-et vennék. Viszont ha szabad választásom lenne akkor HTC One M8 ( Android ) és Iphone 5S ( IOS ) közt vacilálnék, és nem tudnék állást foglalni jelen esetben.
22/23 anonim válasza:
Úgy mondom hogy az iphonet vedd hogy volt már kb 4 iphone-om most is egy 5s van egyszer volt egy samsung galaxy s3 lte nem lehet összehasonlítani minőségben megbízhatóságban dizájnban semmiben az iphone lassan 1 éve jelent meg de még mindig annyiba kerül mint egy új samsung a samsung megjelenéskor 200 ezer körül volt már 140 lehet kapni az iphone egy életérzés próbáld ki nem bánod meg !
23/23 anonim válasza:
Nekem galaxy s5om van nekem nagyon bevallt gyors es a kameraja nagyon tiszta kepeket keszit mert van 4k video felvetele is meg a 16 megapixel meg tudom nem ezert fogod megvenni de nagyon jol lehet vele víz alatti selfiket csinalni!😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!