Bementem a 'gsmotthon' boltjába, hogy vegyek 1 motorola moto g-t, de azt mondták, hogy csak angol létezik. Ez azt jelenti, hogy romcserét kell végrehajtanom, aztán már tudom is használni?
"Az Android nagyon régóta nagyon sok nyelven tud, még magyarul is."
Ez erősen függ attól is, hogy adott telefonra a gyári szoftvert hogyan készítik el. Motorla Defym volt, Magyarországon vettem, szolgáltatótól és nem volt rajta magyar nyelv. Szóval igen, előfordul, hogy nincs, ha nem célterület Európa. És igen, még a kínai telefonokon is van magyar nyelv- ők nem nagyon küzdenek bármiféle telefonra szabással, ami sokszor meg is látszik.
Tuti van benne magyar nyelv, valamit félreértettél (vagy hülyeséget mondtak)
De egy minimális angoltudással szerintem még akkor is elleszel vele, ha nincs benne.
Ezt csak angliában forgalmazzák, nincs magyar nenüje.
jól mondták a boltban(mert értenek hozzá)
kb. 75 másodperc volt megnézni...
Nem igaz, hogy csak Angliában forgalmazzák itthon is kapható, még a dual sim verzó is, 8 és 16 gb-os is.
emag.hu 59k két év garanciával.
NINCSEN BENNE MAGYAR NYELV.
a mobilarena.hu cikkében a hozzászólások között tucatnyi magyar nyelvű RAMot találsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!