Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan használjam az USB-t?...

Hogyan használjam az USB-t? Légyszi részletesen.

Figyelt kérdés

Most kaptam egy LG KP500 telefont,és a régi USB-et sem tudtam használni:/

Hogy kell??Valaki leírná részletesen????A googlen nem találtam...

2010. jan. 10. 12:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Fogod a megfelelő kábelt, egyik végét a gép, másik végét a csatlakoztatandó eszköz megfelelő nyílásába dugod. Fontos, hogy a megfelelő kábelvég a megfelelő nyílásba kerüljön, mert ha nem, az fizikai károkat okozhat.
2010. jan. 10. 12:18
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi,de azt esetleg hogy hogyan töltök le zenéket/képeket?????
2010. jan. 10. 12:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Ahogy letöltöd a gépedre a zenéket azokat megfogod és bemásolod abba amelyik a telefonodhoz kapcsolodik pl cserélhető lemez vagy phone
2010. jan. 10. 12:31
 4/4 anonim válasza:
Hát akkor van az USB-d, két vége van , az egyik ilyen picike amit a telefonodhoz tudsz csatlakoztatni, és a másik amit sokkal nagyobb na az való a géphez. A gépedbe becsatlakoztatni pedig úgy tudod , h vagy az oldalán van egy kis ilyen rés ahová ez pont beillik vagy leghátul. De ez még nemelég mert a telefonodra csak úgy tudsz zenéket, képeket rakni/leszedni, ha feltelepíted a dobozban lévő CD-t, vagy ha memkártyád akkor viszont nem kell feltelepíteni csak a memkártyára helyezni a dolgokat a telodban, és kész.
2010. jan. 10. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!