Hogyan tudom a telefonomat OTG képessé tenni?
Nem tudok kommentet írni, még csak most regeltem..
Hogy oldjam ezt meg? Ha nem kérdezhetek ott akkor választ sem fogok kapni.
Elmondok valamit: ha nem tudod mit csinálsz, akkor hagyd az egészet. Tehát ha nem tudod mi az a téglázás, vagy odinnal flash, stb. akkor felejtsd el az egészet.
Azt is elmondom, ha a főzött CM11 romodra rárakod azt a kernelt, akkor téglázol az tuti és jöhet az odin. De ha így viszed a szervízbe, akkor fejbe lőnek a helyszínen:)
Az xda -n csak akkor tudsz válaszolni, ha 10 egyéb, nem fejlesztő témában írsz valamit és csak angolul, mint ahogy ezt regnél elolvastad biztos a rulez résznél.
A kérdésedre pedig a válasz, hogy nem támogatott az OTG funkció ( [link] vagy [link] "NO USB OTG support!" ). Nem próbáltam ezt a kernelcserés megoldást még, szerintem nagyon hardbrick gyanús, ennyire meg még nem szeretném kitenni a kicsikét.
Ha magyar advance fórum kell, akkor:
1. [link]
2. [link]
Ezt azért kérdeztem, mert az omega kernelt mindig így találtam meg, hogy jb kernel, stb.
Lehet, hogy a kitkat miatt nem bírom felflashelni, vagy csak annyi az egész, hogy az odint kéne használnom, és pc-ről kell felnyomni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!