A mobilkereskedes.hu oldal mennyire megbízható?
Figyelt kérdés
Nekem az a fura, hogy az iPhone 5C-nél választani lehet, hogy 12 vagy 24 hónap garanciával kérem. Nyulván az utóbbi drágább, de nem is ez a lényeg. Én úgy tudom, hogy az Apple garancia 12 hónap. Akkor ez hogy van?2014. júl. 24. 21:42
2/5 anonim válasza:
semennyire, ne vásárolj ilyen mezítlábas gsm-ben
átvernek nagyon
3/5 anonim válasza:
mindenki megbízható.
A garancia az egy érdekes társasjáték...te biztos, hogy sosem nyersz.
4/5 Come back válasza:
Ez hülyeség, ha a gyártó szar terméket gyárt és eladja, köteles megcsinálni! Én csak nyertem eddig a garanciával.
5/5 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Az 1. évben gyártói garancia van az általunk forgalmazott készülékeken, a 2. évben pedig forgalmazói a garancia, illetve Garancia Plusz szolgáltatás.
A gyártó tehát valóban 1 év teljes körű garanciát vállal a készülékre, ezért a 2. évben már "csak" forgalmazói a garancia.
Üdvözlettel,
MobilKereskedés.hu csapata
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!