LG G2-re nem lesz panaszod. Brutálisan jó képeket lehet vele csinálni, hosszú az üzemidő, Snapdragon 800-as procival hasít, mint a villám, és az adreno 330-as grafikus gyorsító jól teszi a dolgát játékoknál.
Majdnem ezt a telefont vettem, de közbe szólt a G3 mikor megjelent. Ennek az az előnye, hogy levehető a hátlap, bővíthető SD kártyával, és cserélhető az aksi. De ez már nem az az árkategória amit te írtál. :)
A G2-vel nyersz nagyot, mert olcsóbban veszed meg, mint például egy Samsung Galaxy S4-et. Nézz teszt videót róla.
Én meg fiú vagyok. :)
2014. júl. 25. 03:29
9/10 kismutyesz_ válasza:
Samsung Galaxy S3 meg egyenesen röhej. :D Messze le van maradva hardverrel az általam ajánlott mobiltól. Persze ezt én úgy mondom, hogy próbáltam mindkettőt.
2014. júl. 25. 03:31
10/10 anonim válasza:
Lg G2 lenne a legjobb választás ha találsz olyan áron ami megfelelő neked viszont ha annál 1 fokkal olcsóbbat szeretnél akkor ajánlhatom a Sony M2-t viszont azt tudni kell, hogy a két telefon között hatalmas különbség van és nem azért mert az M2 nem jó (szuper telefon, barátnőmnek olyan van) hanem azért mert a G2 nagyon jól eltalált készülék!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!