Túlhevűl a Samsung Galaxy Tab töltöje, érdemes vissza vinni?
Kb. max 4 hónapja vettük a T-mobilenál részletfizetésre a tabletet. Túl gyakran nincs is töltve, mert van mikor csak hetente kell. Tegnap este feltettem töltőre. pár perc múlva megfogtam a töltőt és nagyon forró volt, egyből ki is húztam a csatlakozóból (tehát a konektorból). Később újra próbáltam, de akkor is ezt csinálta. Érdemes vissza vinni az üzletbe? Kicserélik vajon? (a töltőt...)
Magáb a tableten nem vettem észre, hogy melegedne...
Pont itt töltődik mellettem a Galaxy Tab tabletem, megfogtam a töltőt, hát elég meleg, de szerintem minden töltő meleg töltésnél, nem? Vagy csak az enyémek? :D
Visszaviheted, veszíteni nem veszítesz vele semmit, de szerintem nem fogják kicserélni. Próbáld meg, és sok szerencsét a másodikkal!
Valamilyen szinten mindíg felmelegszik.. De sosem melegedett ennyire, se a tablet se a telefon. :S
Éjszakára nem is mertem úgy hagyni, mert gyakorlatilag megfogni alig lehetett a töltőt.
Adjon egy másik töltőt, vagy passz..
Elvileg ott a garancia, illetve fizetünk is miatta.
Bár nem egy nagy érték egy új töltő. de akkor is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!