Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Túlhevűl a Samsung Galaxy Tab...

Túlhevűl a Samsung Galaxy Tab töltöje, érdemes vissza vinni?

Figyelt kérdés

Kb. max 4 hónapja vettük a T-mobilenál részletfizetésre a tabletet. Túl gyakran nincs is töltve, mert van mikor csak hetente kell. Tegnap este feltettem töltőre. pár perc múlva megfogtam a töltőt és nagyon forró volt, egyből ki is húztam a csatlakozóból (tehát a konektorból). Később újra próbáltam, de akkor is ezt csinálta. Érdemes vissza vinni az üzletbe? Kicserélik vajon? (a töltőt...)

Magáb a tableten nem vettem észre, hogy melegedne...

2014. júl. 24. 12:16
 1/4 anonim ***** válasza:

Pont itt töltődik mellettem a Galaxy Tab tabletem, megfogtam a töltőt, hát elég meleg, de szerintem minden töltő meleg töltésnél, nem? Vagy csak az enyémek? :D

Visszaviheted, veszíteni nem veszítesz vele semmit, de szerintem nem fogják kicserélni. Próbáld meg, és sok szerencsét a másodikkal!

2014. júl. 24. 12:21
 2/4 A kérdező kommentje:

Valamilyen szinten mindíg felmelegszik.. De sosem melegedett ennyire, se a tablet se a telefon. :S

Éjszakára nem is mertem úgy hagyni, mert gyakorlatilag megfogni alig lehetett a töltőt.

Adjon egy másik töltőt, vagy passz..

Elvileg ott a garancia, illetve fizetünk is miatta.

Bár nem egy nagy érték egy új töltő. de akkor is...

2014. júl. 24. 12:25
 3/4 anonim válasza:
Nekem is forró... + a tab ,,home'' gombja is... :D én lesz*rom... :D Ha nagyon forró akkor úgy is kikapcsol vagy leáll...
2014. aug. 22. 18:48
 4/4 A kérdező kommentje:
Nekem is ugyan ez.. Mondjuk nem vittem meg el, bar mondtak hogy cserelik. Odaig meg nem jutottam el, meg mostanaban nem is igazan hasznaltam.
2014. aug. 31. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!