Windowsos telefon android után?
Sorban:
1. Szokni kell, egy kicsit puritánabb mint az android, van akinek ez tetszik, van akinek ez nem (pl nekem). Testreszabhatóság lényegesen kevesebb, de jellemzően kevesebb gonddal működnek a windows telefonok.
2. Lényegesen kisebb az alkalmazások választéka. A népszerű dolgok jelen vannak, egyéb dolgok pedig vagy egy-egy app személyében, de jellemzően több 10-20 féle alkalmazásból ritkán válogathatsz kedvedre.
3. Ha nokiát veszel a HERE maps ingyenes offline navigáció, de online ingyenes megoldások is vannak.
androidhoz kepes atomstabil, nincsennek olyan hulyesegek vele hogy nem birod felvenni ha csong a telefon, vagy nem halljak amit mondasz, vagy ha nem inditod ujra 3 naponkent akkor belassul/lefagy.
Gyors, a navigacioja es a terkepek abszolut hasznalhatoak. Appban en meg mindent megtalaltam ami kellett, igaz nem is vagyok nagy kutyubolond.
Sokkal gyorsabb, stabilabb. Nem akad, nem fagy le. Aki azt mondja, hogy az android gyorsan fut a drága telefonokon nézzen meg egy közepesen erős nokián egy windowst és rájön, hogy a fenéket gyors az android még ott sem:)
Appok választéka abszolút tűrhető. Én még nem találkoztam olyan funkcióval, ami kellett volna és nem volt rá windows app. Viszont a Windows appok fejlesztői sokkal jobban odafigyelnek a munkájukra. Sokkal kevesebb a lefagyó, kiakadó app rá. GPS-ben pedig egyszerűen verhetetlen. Nem tudom, hogy mi van a Nokia telefonokban de bármelyiken bekapcsolod a GPS-t és pillanatokon belül a ház belsejében a beton födém alatt házszámra pontosan megmondja, hogy hol vagy. Ezen kívül jár hozzá ingyen egy teljes világtérképpel olyan navigációs szoftver, amit az androidra 20 000 forintért kapnál. Egyszóval bátran ajánlom:) Aligha fogsz csalódni benne:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!