Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Windowsos telefon android után?

Nincki kérdése:

Windowsos telefon android után?

Figyelt kérdés
Új telefon vásárláson gondolkodom, az eddigi androidos helyett egy win-es telót vennék. Az érdekelne, hogy aki régebben androidot használt és azt cserélte win-re, annak mi a véleménye? Mennyire használható, play-hez képest mennyire nagy az appok választéka? És ami nagyon fontos lenne a GPS mennyire használható és ingyenes-e?

2014. júl. 23. 18:31
 1/7 anonim ***** válasza:

Sorban:

1. Szokni kell, egy kicsit puritánabb mint az android, van akinek ez tetszik, van akinek ez nem (pl nekem). Testreszabhatóság lényegesen kevesebb, de jellemzően kevesebb gonddal működnek a windows telefonok.

2. Lényegesen kisebb az alkalmazások választéka. A népszerű dolgok jelen vannak, egyéb dolgok pedig vagy egy-egy app személyében, de jellemzően több 10-20 féle alkalmazásból ritkán válogathatsz kedvedre.

3. Ha nokiát veszel a HERE maps ingyenes offline navigáció, de online ingyenes megoldások is vannak.

2014. júl. 23. 18:35
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem a lumiám előtt, volt 3 androidos telefonom. A váltás amikor megtörtént elsőnek szokatlan volt, mert nem lehetett hátérképet kirakni stb, olyan mint ha rögtön a menüben lennél. Bár én már megszoktam és 8.1-ben a csempék mögé oda lehet rakni a háttért. Az áruházban video vagy zenei alkalmazás terén kevés lehetőség van, de minden másban azért van bőven, folyamatosan fejlesztik. Nekem amúgy tetszik és nem nagyon cserélném le, egyetlen androidos telefonért sem :)
2014. júl. 23. 18:35
 3/7 anonim ***** válasza:
A gps nagyon jó rajta...
2014. júl. 23. 20:12
 4/7 anonim ***** válasza:

androidhoz kepes atomstabil, nincsennek olyan hulyesegek vele hogy nem birod felvenni ha csong a telefon, vagy nem halljak amit mondasz, vagy ha nem inditod ujra 3 naponkent akkor belassul/lefagy.

Gyors, a navigacioja es a terkepek abszolut hasznalhatoak. Appban en meg mindent megtalaltam ami kellett, igaz nem is vagyok nagy kutyubolond.

2014. júl. 24. 07:10
 5/7 A kérdező kommentje:
Ezer köszönet a válaszokért, nagyon megnyugtatóak voltak :)
2014. júl. 24. 20:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Android után váltottam ég és föld volt a számomra. Nekem nem volt szokatlan, hamar átálltam a csempékre, nem akad a rendszer, pedig csak lumia 520-am van. Nekem bejött.
2014. júl. 30. 22:30
 7/7 anonim ***** válasza:

Sokkal gyorsabb, stabilabb. Nem akad, nem fagy le. Aki azt mondja, hogy az android gyorsan fut a drága telefonokon nézzen meg egy közepesen erős nokián egy windowst és rájön, hogy a fenéket gyors az android még ott sem:)

Appok választéka abszolút tűrhető. Én még nem találkoztam olyan funkcióval, ami kellett volna és nem volt rá windows app. Viszont a Windows appok fejlesztői sokkal jobban odafigyelnek a munkájukra. Sokkal kevesebb a lefagyó, kiakadó app rá. GPS-ben pedig egyszerűen verhetetlen. Nem tudom, hogy mi van a Nokia telefonokban de bármelyiken bekapcsolod a GPS-t és pillanatokon belül a ház belsejében a beton födém alatt házszámra pontosan megmondja, hogy hol vagy. Ezen kívül jár hozzá ingyen egy teljes világtérképpel olyan navigációs szoftver, amit az androidra 20 000 forintért kapnál. Egyszóval bátran ajánlom:) Aligha fogsz csalódni benne:)

2014. aug. 4. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!