Szerintetek melyik éri meg jobban (Google nexus 5 vagy Asus transformer book t100ta 500gb)?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy készüléket, kinéztem ezt a kettőt. Nagyjából egy áron vannak, és nem is hasonlítanak (telefon vs. tablet-pc), de mindkettő elég jó szerintem...#Google Nexus 5 #Asus tramsformer book t100ta
2014. júl. 23. 05:22
1/1 anonim válasza:
Nagyon nehéz megmondani, hogy melyik éri meg jobban, mert a mag kategóriájukban mind a kettő nagyon jó. Neked kell eldöntened, hogy melyikre van szükséged. Én is használok transformert, és nagyon jó. Sokszor megkönnyíti a dolgot a 2:1. És bármikor tabletet varázsolhatok a gépecskéből. A nexus pedig valszeg a leggyorsabb androidos teló a földkerekségen. Mind a kettő megéri, de szerintem a transformer egy csöppel jobban...
(zöld pacsit elfogadom, köszi :DD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!