Navon Mizu 450 tapasztalatok?
Régóta nézegetem a Navon Mizu m450-t. A neten semmi véleményt, tesztet nem találok róla. Lenne szíves valaki megosztani velem a tapasztalatait erről a készülékről? Ja és légyszíves ne csak annyit írjatok, hogy gyenge, hulladék, hanem indokoljátok is meg ha nem jó valamiért.
Előre is köszönöm.
Szia!
Én 2 napja vettem, és nekem kellemes csalódás!
Ár érték arányban igen jó!
A telefon jól össze van rakva, nem recseg, nem ropog.
A 4 magos processzor a maga 1,3 mhz-eivel teszi a dolgát, és az 1 giga ram is már becsületes.
Amiért én megvettem:
- 2 simes és eddig is 2 simesem volt.
- GPS van rajta ( nem aGPS mint sok telón ) vagyis rendes gps működik benne, ami nem adatkapcsolt, így nem kell hozzá netet használni.
- gyönyörű, nagy kijelző, elfogadható telefonmérettel.
- android 4.4.2 van rajta, vagyik KitKat
- a maga 4 gigája 64 Gb-ig bővíthető
Amit észre vettem, h töltéskor és használatkor a telefon teteje melegszik, nem pedig az alja, így nem "égeti" a kezet.
Hátrányok:
A kamera nem tűéles, a fotó könnyen bemozdul. A vaku harmatgyenge. A videófelvétel viszont ennek ellenére sem szaggat. Ha rángatod felvétel közben, akkor is végig veszi a képet, nem fog "teleportálni" :)
Aksiból már léteznek komolyabbak.
Ennyi pénzért, szerintem jó alternatíva, de tudd, hogy nem egy 150.000.-Ft-os gépet vettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!