Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy tudnék venni egy iPhone-n...

Hogy tudnék venni egy iPhone-nt úgy hogy szüleim is beleeggyezzenek?

Figyelt kérdés

A szüleimtől már kérdeztrm hogy megrendljü-e, de sose engedik...

Most, Samsung Galaxy Core Plus-om van. De az iPhone azért nekem mégis többet ér mint egy Android-os telefon. A pénz meg van rá. Nincs valami ötletetek, hogy a szülőknél ilyenkor mi segít?!

11/f

2014. júl. 22. 19:56
 1/8 anonim válasza:

Én ugy szoktam hogy érvelek a telefon mellet hogy milyen jó

amugy milyen iphone lenne?

2014. júl. 22. 20:02
 2/8 Zakathol ***** válasza:
Ennyire unatkozol? Feleslegesen minek provokálod itt az embereket?!
2014. júl. 22. 20:03
 3/8 anonim válasza:
iPhone egy tulèrtèkelt cucc vagyis divat telefon .ami szerintem már nem is menö !anyag árba a felèt se èri. inkább hasonló áron vegyèl S5, G3, Z2
2014. júl. 22. 20:07
 4/8 anonim ***** válasza:

Úgy hogy mondd meg nekik, hogy van benne beépített helyesírás-ellenőrző. Amint látom, számodra nagyon hasznos funkció lesz.

Amúgy feleennyiért vehetnél jó androidos telót is, minek az iphone? A facebook meg a minecraft más telókon is fut, felesleges ennyit kiadni érte. Meg a tolvajok szemében beépített radar van, ami kifigyeli a méregdrága iphone-okat. Azt ajánlom, hogy ha ragaszkodsz az iphone-hoz, szerezz be egy 16 gigás 4s-t, használtan egész jó áron van, talán beleegyeznek majd az ősök.

2014. júl. 22. 21:42
 5/8 A kérdező kommentje:

Egy iPhone 4S-ről lenne szó.

És köszonöm az eddigi válaszokat.

2014. júl. 23. 08:37
 6/8 anonim ***** válasza:
Saját pénzedből lenne?
2014. júl. 23. 08:41
 7/8 anonim ***** válasza:
Utolsó honnan lenne saját pénze? 11 éves :D
2014. júl. 23. 20:01
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen,saját pénzemből.
2014. júl. 24. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!