Samsung Galaxy Ace 3 (belső 8 GB+32GB microSD) vagy Apple iPhone 4S 8 GB?
Figyelt kérdés
Melyiket választanátok és miért?2014. júl. 22. 17:36
11/13 A kérdező kommentje:
És mondjuk egy Samsung galaxy S4 Mini?
2014. júl. 22. 19:22
12/13 A kérdező kommentje:
Azért ez szerintem elég meredek, hogy egy rakás ...
Mert pl. előző telefonom egy Galaxy Ace volt, amit most 3 éve vettem és még mindig működik (odaadtam egy rokonomnak, mikor az újat vettem). Lassan az Ace 3 is egy éve megvan és semmi baja.
2014. júl. 22. 19:29
13/13 anonim válasza:
Az ace termék család sosem volt jó, az én első androidos telefonom egy sima kis ace volt (1 évig mert aztán olyan szinten megutáltam...) de hidd el ezeknél többet ér egy iphone akárhány és még egy jó tanács az ilyen "mini" jelzővel ellátott samsungok sem jók, nagyon levannak gyengítve a csúcsmodellhez képest... Ajánlanék inkább egy samsung galaxy s3 mat akár ujonnan vagy használtan és tényleg gondolkozz el az iphonokon minél nagyobb tárhely annál jobb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!