Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Fehéren villog a kijelzőm! Mi...

Fehéren villog a kijelzőm! Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
ma lefagyott a telefonom kiszedtem az aksit azóta fehéren villog a kijelzője ha benn van a memóriakártya mit lehet vele csinálni??? segítsetek légyszi ! talán szoftverhiba? egyébként Sonyericsson w810i
2010. jan. 9. 19:11
 1/9 A kérdező kommentje:
azt elfelejtettem ha nincs benn a memóriakártya akkor viszont jó, nem értem :S
2010. jan. 9. 19:14
 2/9 anonim ***** válasza:
Öreg?Hány éves?Nekem a Se W300i-m sz@rakodott így és tegnap kaptam egy LG KP500-at.Nagyon jó és 7990(!) FT!Vegyél te is olyat:)
2010. jan. 9. 19:32
 3/9 anonim ***** válasza:
eléggé valószínű, hogy vírus vagy féreg van a memória kártyán. csinálj vírusellenőrzést rajta.
2010. jan. 9. 19:32
 4/9 anonim ***** válasza:
viruskás a telefonod..
2010. jan. 9. 19:33
 5/9 anonim ***** válasza:

Ügyes vagy ha sikerült telóra vírust összeszedned:D

Törölj minden gyanús fjlt a memóriakártyádról

2010. jan. 9. 19:46
 6/9 A kérdező kommentje:
nem hinném h vírus a memkarit leformáztam a telón meg nem találtam vírust kaspersky irtóval
2010. jan. 9. 19:51
 7/9 anonim ***** válasza:
Elképzelhető,hogy szoftverhiba..próbáld meg frissíteni.Ha csak akkor villog ha benne a memkari,lehet valahol zárlat is...
2010. jan. 10. 12:42
 8/9 A kérdező kommentje:
Ha nem gond leírnád v linkelnél vmit h hogyan kezdjek hozzá, mert ehhez %#!+3 vagyok :D és a SEUS nem jó :S
2010. jan. 13. 19:12
 9/9 A kérdező kommentje:
új telót meg nem akarok venni főleg nem éritő képernyőset...
2010. jan. 13. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!