Nokia lumia 520 windows phone telefonom ellopták a strandon, bemérhető?
Figyelt kérdés
Ez a telefon bemérhető? Ha be van kapcsolva,a tartózkodási hely is be van kapcsolva,és ha van rajta gps de nem kattintunk rá akkor bemérhető? És úgy be lehet mérni,hogy nem az adott helyen van,hanem amikor ellopták tőlem utólag be lehet mérni,hogy utána milyen utakon milyen utcákon ment a telefon,mármint,hogy a tolvaj merre felé ment el vele?2014. júl. 21. 20:50
1/8 A kérdező kommentje:
Ha van esély rá bemérettetem a szolgáltatóval vagy a rendőrökkel,és hátha meglesz,de ha nincs rá esély akkor ihatok rá hidegvizet,nem lesz meg soha,vehetek másikat.
2014. júl. 21. 20:52
2/8 anonim válasza:
ha ellopták az a legvalószínűbb, hogy ahogy megfogták, már ki is kapcsolták...tehát szerintem elfelejtheted. azt tudod tenni, hogy teszel feljelentést, és mivel egy aránylag kelendő telóról van szó, megnézed a környék összes gsm boltját, mert szinte bárhol beveszik azonnal.
3/8 anonim válasza:
Valamint ha bejelentkezel a fiókodba zárolhatod a telefont.
5/8 anonim válasza:
itthon kiprobaltam hogyan megy az a bemeres 720-on
ha kivettek belole a te kartyad mar cseszheted, es valoszinu ez volt az elso lepes
es amugy is csak a jelenlegi poziciot meri be a weboldal
6/8 anonim válasza:
egy baromság. itt a telefon mellettem, minden be van kapcsolva, és úgy cseszik megtalálni... ez az egész egy nagy szar rajt..
7/8 anonim válasza:
hát persze, ezekkel akármelyik platformon azzal van a fő probléma, hogy online-nak kell lennie, szóval vagy a mobilnetnek be kell lennie kapcsolva, vagy wifin lennie, ami nyilván elég esélytelen...maximum ha annyi esze van az embernek, hogy mondjuk nincs lekódolva a teló, így nem azzal kezdi, hogy reseteli, hanem felmegy otthon a wifijére...persze érthető dolog, ha ilyen könnyű lenne megtalálni, senki nem venne újat, és így emiatt is más megoldás kell a gyártónak, hogy fenntartsák az eladásokat...
8/8 anonim válasza:
#6, meg az fbi sem merne be pontosabban, max 1-2 meter elteres van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!