Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Létez8ik az hogy csak úgy...

Létez8ik az hogy csak úgy átraknak egy másik tarifacsomagba?

Figyelt kérdés

Én mér többször váltottam a Telenornál,kérésemre raktak csak mindig másik csomagba.Az ismerősöm meg (aki 4 nappal később kötött ugyan arra a tarifacsomagra hűséget mint én)azt állítja felhívta valaki,és közölte,hogy át kell őt rakni másik tarifacsomagba.

Érdekes engem nem raktak át,pedig nem sokkal előbb kötöttem ugyan arra.

Telenor smarttarifa 2ről van szó.

2014. júl. 21. 17:35
 1/1 anonim ***** válasza:

szerintem az történt vele, hogy egy okos ügyintéző rábeszélte, hogy mennyire megéri neki, ha átmegy a másik csomagba, mert hogy most micsoda akciók vannak stb.

bár nálam telekomnál volt ilyen régebben, mostanában már általában csak azokat szédítik, akik valamilyen okból felhívják az ügyfélszolgálatot.

2014. júl. 21. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!