Melyik a legjobb telefon 2014-ben?
Figyelt kérdés
Végre össze szedtem egy tetemes összeget hogy vegyek magamnak egy jó okostelefont. Azonban melyik lenne a legjobb választás? Az ár kivételesen nem számít. A válaszokat előre is köszönöm!2014. júl. 21. 13:01
11/18 anonim válasza:
egyértelmű, z2, vagy ha vársz szeptember-októberig akkor z3!
a z3 minden szar samsungot lenyom!
13/18 anonim válasza:
Felesleges z3- át venni. Ugyan az lesz mint az elődje nezzetek utána. Xperia z2-n gondolkodom. Valaki megirna, hogy megéri e ujgsm.hu-ról venni e a z2-t??
14/18 anonim válasza:
Ne hallgass senkire note 4!!!!!
15/18 anonim válasza:
Xperia Z3 :D Legújabb android van rajta és frissíthetô.
Android KitKat 4.4.4
Csak 190 000 Ft :D
16/18 anonim válasza:
iphone 6 plus,lg g2,sony xperia z3
17/18 anonim válasza:
Nem rég vettem egy Note4-et és biztosíthatlak róla hogy annál jobb telefon nincs/nem lesz 2014-ben :)
18/18 anonim válasza:
Most komolyan érdemes több százezer forintot költeni egy telefonra? Inkább költsd el másra valami értelmesre. Összességében nem érdemes ennyit költeni egy telefonra, mert úgyis ugyan az a szar van 200ezres androidon mint a 100ezresen. De ha úgy vesszük egy FHD-s kijelzővel rendelkező minimum 4 magos+2Gb ram-al kb olyan 5-s kijelzővel rendelkező készülék az szerintem bőven elég. Ha legjobb, leggiccsesebb kell akkor Iphone 6. De ez most komolyan meg ér neked egy telefon 300ezret egy alma végett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!