Sony xperia Z vagy Nokia lumai 920-at érdemes venni?
Szerintem egyértelműen a 920 lesz a nyerő. Előlapi kamera jobb lenne? Nem hinném. Legalábbis azt úgysem használja ki az ember, ellenben a hátlapi kamera éveket ver a sonyra. Továbbá az android mint oprendszer eléggé nevetséges, inkább egy bughalmaz, ami még az ilyen magas kategóriás telók esetében is akadozik, laggol. Nálam ez elfogadhatatlan. Ha a wp7 bejött neked, akkor a wp8-az imádni fogod. Ráadásul hamarosan jön a 8.1 frissítés, ami még jobb felhasználhatóságot, élményt eredményez. Tudom, mert nekem már több hónapja az van rajta egy kis csalással.
A Nokia többlet szolgáltatásai viszont többet érnek bárminél. Gondolok itt az ingyenes világra szóló navigációra, ami ráadásul pontos, nekem tavaly nyáron jobban szerepelt mint apósom igo 8-as gps-e. Ott a a purview kamera ami nem hazudtolja meg magát. És a prémium anyaghasználat. Iszonyat masszív teló, jó érzés kézben fogni.
Az meg hogy Apple fan vagy, inkább nem mondok semmit, de elismerésem amiért gagyinak nevezed az ios-t. Egyetértek. 920 a nyerő választás. Vagy esetleg az utód, a napokban jelenik meg a 930.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!