Honnan szerezhetnék egy Power Case-t, avagy akus telefontöltőt?
Figyelt kérdés
Sziasztok, van egy Xperia Z-m,
és szereték hozzá egy tokot amiben van egy akksi is,
magyarországon lehet ilyet kapni?
esetleg van oldal, ahonnan itthonra rendelhetek?
ötletek?
2014. júl. 20. 18:44
2/6 A kérdező kommentje:
ha azokon lenne, szerinted it kérdezősködnék?
Néztem google-ben, nem volt magyar találat, illetve olyan oldal ahonnan tudnék rendelni,
ukeresőben és árgépben pedíg bárhogy kerestem nem akarta megérteni mit keresek
2014. júl. 20. 19:55
3/6 anonim válasza:
hát nemtom, én beírtam és elsőre kidobta az árukereső
4/6 anonim válasza:
muszáj tokot? jóval drágább az összes, mint amennyire hasznos lenne. ez a tok is ~8ezer Ft, ennyiért már kapsz majdnem egy 10400 mAh-s powerbankot, ami azért mégiscsak hasznosabb, mint az a 2800 mAh-es, mivel ezek ennél kevesebbet tudnak, tehát lenne egy tokod, amivel éppen, hogy egyszer fel tudod tölteni, plusz az amortizáció is gyorsabb, nekem egy 5400 mAh-es van, simán 2-2,5x feltöltöm vele a telefont, és így sokkal ritkábban kell feltölteni, tehát a ciklusok is sokkal lassabban gyarapodnak, és csak 4500 Ft volt...
5/6 A kérdező kommentje:
2.:
érdekes, én nem találok semmit, esetleg ha KÜLDENÉL EGY LINKET
akkor még értelmesnek is nevezhetnélek, egyelőre csak kötekedő barom vagy,
3: valószínűleg igazad van, de nekem pont azért tetszett meg a dolog, mert csak egy tok, és nem akartam egy rudat, vagy kockát magammal cipelni, de elgondolkodom inkább egy olyanon, köszönöm!
2014. júl. 20. 20:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!