Melyik telefon a jobb? LG Optimus F6 vagy Samsung Galaxy Express? Árban kb ugyanaz részletek lent.
Figyelt kérdés
4.1-es mindkettőnek az androidja, 4.5-ös a képernyőjük, 8G-s a memóriájuk, 1.3-mas az előlapi kamerájuk, vakusak, kétmagos processzoruk van, 1,2 GHz.
Amiben különböznek, az hogy az F6-nak 8 megapixeles a hátoldali kamerája míg az Expressnek 5 megapixes és, hogy az Optimusnak a képkockája 960x540 míg a Galaxyé 480x800. Árban a Galaxy a drágább kb 5.000 Ft-al. (42E és 48E Forint kb) Szerintetek melyik a jobb telefon? Ill. melyik bírja tovább? Ha valakinek van véleményt is írjon légyszi
2014. júl. 20. 16:45
1/5 anonim válasza:
Válaszd az LG-t,a SAMSUNG nagyon törékeny,az LG mindent kibír,jókis strapabíró telefon,remélem segítettem:)
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat, a szívem lehet hogy arra húz mert a leírásban jobbnak tűnik és egy kicsit, meg méretre is nagyobb, bár külsőre meg az Express tetszik jobban. Remélem azért még írnak, neked meg nagyon köszönöm :)
2014. júl. 20. 17:01
3/5 anonim válasza:
Én nekem valahogy az Express jön be ezért is fogom azt kapni.:)Barátnőmnek ilyen van megnéztem nagyon szép, nekem nagyon tetszik.
4/5 anonim válasza:
Ha van vér a pucádba xd akkor LG nekem LG L65 van :D hidd el az LG bírja :D pedig nállam minden telo kipurca mert feszt nyustolom :/ De ez.... cool:D
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi nektek is :) Végül az LG lesz.
2014. júl. 26. 12:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!