Milyen a Samsung Galaxy grand okostelefon?
1. A Grandon nem látsz pixeleket, így szerintem tök mindegy hogy hány ppi, mert használat közben úgyse veszed észre. A Samsung kijelzője ráadásul Super AMOLED.
2. Más processzor van benne, na bumm, jobb az AnTuTu eredménye, gratulálok ha ez érdekel valakit.
3. A kameragomb egy haszontalan hibalehetőség, gyakran kell tisztíttatni.
4. Az LTE egy hasznos dolog, de nem hiszem hogy egy telefon vásárlásánál az a legfőbb szempont, hogy kicsivel gyorsabban töltsön le egy-egy filmet vagy játékot.
"A Samsung kijelzője ráadásul Super AMOLED."
megnézted egyáltalán a specifikációkat??? sima TFT, mezeibb, mint a Sony régi TFT-i.
"Más processzor van benne, na bumm, jobb az AnTuTu eredménye, gratulálok ha ez érdekel valakit."
ezt mondod akkor is, ha összehasonlítok egy Armv6-os és Armv7-es processzort??? ha Snapi 800 vs Snapi 801 esetén írtad volna ezt, megérteném, de így...könyörgök, 60k kategóriában a jó SoC nem valami opcionális dolog, hanem elvárás.
"3. A kameragomb egy haszontalan hibalehetőség, gyakran kell tisztíttatni."
értem, ez érvényes a Samsung hardveres home-gombjára is? nem muszáj egyébként gombbal exponálnod (míg a samsungnál muszáj a home-gombot használni), de megvan a lehetőség, a samsunggal ellentétben.
"Az LTE egy hasznos dolog, de nem hiszem hogy egy telefon vásárlásánál az a legfőbb szempont, hogy kicsivel gyorsabban töltsön le egy-egy filmet vagy játékot."
ez szép, de nem hiszem, hogy ennyi lenne a különbség a két készülék között. egyébként hinni a templomban kell.
"És a melegedését nem is említettem, meg a súlyát"
Te tényleg bsztál utánanézni. A Grand 162 gramm, az Xperia SP 155. kérdés?
143,5 x 76,9
130,6 x 67,1
Ezek kb. milliméteres eltérések. Ahogy a kijelző is az SP-ben 0,4 collal kisebb. Nagyon érződik a való életben (#irony)...ha már az SP úgy kb. az összes lényeges pontban jobb, akkor ilyenbe kell belekötni? Ha az LTE nem mérvadó, akkor ez miért?
Nem én kapálózok itt, úgy hogy egyre kisebb szalmaszálakba kapaszkodok és egyre több hülyeséget mondok...
"kicsi" - 4.6 collal, gratulálok...
"hülye neve van... " - Mo.-n talán, látom Téged a név vezérel, mától fogva Galaxy Atyává avanzsáltál.
"átkozottul drága" - akkor a Galaxy Grand micsoda?
"4.3-al akad" - a Galaxy Grandot már a 4.2.2 megfeküdte, de még hogy.
"a sok szerencsétlen megveszi, mert Sony van ráírva" - ugye nem kell mondanom, hogy pont a Samsung játszotta ezt el a Galaxy termékcsalád kapcsán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!