Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » LG F70 vagy Nokia Lumia 635?

LG F70 vagy Nokia Lumia 635?

Figyelt kérdés
Melyik a jobb szerintetek?
2014. júl. 19. 21:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

A WP-nek tök mindegy, hogy hány magos, ill. a RAM relative kisebb mérete is csak a játékoknál jelent hátrányt (egyes játékokat min. 1 GB RAM-osokra lehet csak letölteni). Idézem, hogy mi a WP optimalizáltságának titka:

"Az amerikai szoftveróriás nemrég a minden készüléken akadásmentesen futó kezelőfelület titkairól is beszélt, így többek között az is kiderült, hogy a fejlesztőrészleg mindig a leggyengébb műszaki paraméterekkel bíró modelleken teszteli az új szolgáltatásokat, és ha azon gördülékenyen üzemel, akkor onnan már egyszerű a felfelé skálázás."

2014. júl. 19. 22:24
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
Oké rendben szóval te nagyon Nokiás vagy. Sztem akkor is az Lg-t vedd sokkal letisztultabb, egyedibb mint a Nokia. Semmi baj nem lesz az androiddal azért mert nem 150 ezeres telefon. Mivel azt kérdezted, hogy szerintetek én leírtam a véleményem. LG :D CSá jó8
2014. júl. 19. 22:32
 13/18 anonim ***** válasza:
Sőt nekem annyira megtetszett, hogy még a nyáron meg is veszem am. is telót akartam venni. :D 50-et megér. :D
2014. júl. 19. 23:00
 14/18 anonim ***** válasza:

Igen, a kinézet az utolsó szempont. A 4 magos procit, a laptopomban sem használom ki*, nemhogy egy telefonban.

*kivételek a játékok(de nincsenek egy súlycsoportban a pc-s és a telefonos játékok).

A 625-nek igaz, hogy csak 2 magos procija van, de ez semmit nem jelent. Wp-nél nem a procimagok száma alapján csinálják a programokat, hanem a ram mérete alapján. Egy program ugyanúgy fog futni 520-on mint 630on, és ugyanúgy nem fog futni 520-on mint 630-on(mármint aminek 1 GB ram kell)

2014. júl. 19. 23:15
 15/18 anonim ***** válasza:
De a 625-ben van előlapi kamera, kameragomb, vaku, FullHd videófelvétel
2014. júl. 19. 23:16
 16/18 anonim ***** válasza:
oké, vedd meg az LG-t kedves 62%-os, majd meglátjuk mikor jössz sírva, hogy miért nem Lumiát vettél
2014. júl. 19. 23:18
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
Jövök sírva. Igen kell az a sz.r előlapi kamera, hogy a hülye fejeddel tudjál SELFIT csinálni. Hát gratulálok, a vaku tényleg jó dolog. Igen Lg-t fogok venni közben találtam egy másiikat ami jobban tetszik, de az is hasonló LG. Vegyél Lumiát legyél"egyedi" azzal az intelligens kinézetével együtt. :D
2014. júl. 20. 12:28
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
Kedves! Amit kinéztem Android 4.4 KitKat operációs rendszer rendelkezik. Kérlek szóld le ezt is. Ez a 4.4 kicsit fejlesztettebb változata ami minden bizonnyal a "gagyibb" telefonokban tesztelnek és miután bevált rakják bbele a "jobb" telefonokba? Igazam van, szóval amit venni akarok az megint csak sz.r? :D Jó az eszmefuttatásom? Csak megpróbáltalak követni! :D
2014. júl. 20. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!