Nexus One - hol, mennyiért és mikortól lehet venni?
A Nexus One-t január 5-én dobták piacra Amerikában, 7-én olvastam a specifikációkat és a beharangozó, fényező dumát. Tényleg "odaver" az Apple iPhonejainak? Valaki tudja-e esetleg, hogy mikortól, mennyiért és hol lehet kapni?
Már lassan másfél éve egy Samsung F480-nal "szenvedek", és szeretném lecserélni valami androidra, szóval pont jól jönne ez a Nexus One. A 5 megapixeles kamerája elvileg jobb, mint a Samsungé, nem? Köszönet minden válaszért! :)
nézegettem a Milestonet is, de a HTC miatt a Nexus One jobban tetszik... most olvastam egy hirdetést:
vajon ha én a britektől veszek egy ilyet, akkor itthon melyik szolgáltatóhoz tudom vinni, és hogyan tudok rá mobilinternetet, előfizetést meg minden vackot kötni?
Itt Canadaban 645 $-ert lehet venni Nexus S-T. Nekem is az volt egy honapig amig elnem ejtettem!!! Erinto hibas lett. A nexus one a legjobb...habar szamomra Samsung galaxy s 2 lenne a megfelelo, mert azt meg foldhez is vaghatnam, akkor sem lenne semi baja. De a Nexus S nagyon jo telefon nekem az a kedvencem, csak sajnos nagyon erzekeny telefon nem szabad egyszer sem leejeteni nagyon kell ra vigyazni, mert akkor dobhatod a szemetbe. :(
Tenlyleg otthon mennyi egy ilyen keszulek????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!