Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nexus One - hol, mennyiért és...

Nexus One - hol, mennyiért és mikortól lehet venni?

Figyelt kérdés

A Nexus One-t január 5-én dobták piacra Amerikában, 7-én olvastam a specifikációkat és a beharangozó, fényező dumát. Tényleg "odaver" az Apple iPhonejainak? Valaki tudja-e esetleg, hogy mikortól, mennyiért és hol lehet kapni?

Már lassan másfél éve egy Samsung F480-nal "szenvedek", és szeretném lecserélni valami androidra, szóval pont jól jönne ez a Nexus One. A 5 megapixeles kamerája elvileg jobb, mint a Samsungé, nem? Köszönet minden válaszért! :)

2010. jan. 9. 10:14
 1/8 anonim ***** válasza:
Amennyire tudom, a Motorola Milestone egyelőre még a Nexus One-nál is jobb annyiból, hogy az többérintéses, a Nexus One meg csak egyujjas. Bár ha lesz ebből is európai változat, talán az is többérintéses lesz már. Ez esetben csak ki kell várni, amíg ideér.
2010. jan. 9. 10:53
 2/8 A kérdező kommentje:

nézegettem a Milestonet is, de a HTC miatt a Nexus One jobban tetszik... most olvastam egy hirdetést:

[link]

vajon ha én a britektől veszek egy ilyet, akkor itthon melyik szolgáltatóhoz tudom vinni, és hogyan tudok rá mobilinternetet, előfizetést meg minden vackot kötni?

2010. jan. 20. 01:41
 3/8 anonim ***** válasza:
Passz, erről kérdezd meg a hazai szolgáltatókat. Szerintem nem jelentene nekik különösebb problémát a dolog.
2010. jan. 20. 11:48
 4/8 anonim ***** válasza:
Egyenlőre még nem kapható hivatalosan...ide már multi-touch érintővel jön. Amugy elég sok vele a gond,jobb is hogy csak később jön...
2010. jan. 20. 12:44
 5/8 anonim ***** válasza:
Egyébként egyenlőre a Nokia N900 ver mindent.
2010. jan. 20. 15:30
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem értek egyet. Nokia N900 jó, de nem közelíti meg a Milestone-t se. Plusz ugye nem Androidos, így jóval kevesebb program is elérhető hozzá.
2010. jan. 20. 16:19
 7/8 anonim ***** válasza:
Van benne rádió? Engem is érdekelt a milestone de abban nincs:(
2010. febr. 18. 09:48
 8/8 anonim válasza:

Itt Canadaban 645 $-ert lehet venni Nexus S-T. Nekem is az volt egy honapig amig elnem ejtettem!!! Erinto hibas lett. A nexus one a legjobb...habar szamomra Samsung galaxy s 2 lenne a megfelelo, mert azt meg foldhez is vaghatnam, akkor sem lenne semi baja. De a Nexus S nagyon jo telefon nekem az a kedvencem, csak sajnos nagyon erzekeny telefon nem szabad egyszer sem leejeteni nagyon kell ra vigyazni, mert akkor dobhatod a szemetbe. :(

Tenlyleg otthon mennyi egy ilyen keszulek????

2011. aug. 27. 02:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!