Zsani123 kérdése:
Baratom elhagyta ma a telefonjat, de sim kartya nem volt benne, le lehet tiltatni?
Figyelt kérdés
naszoval..elore is szoloka fikazasotokra nem vagyok kivancsi..a baratom ma elhagyta a telefonjat,sim kartya nem volt benne, de elvileg a papirjai meg vannak hozza.akkor leelehet tiltatni?.nagyon fontos lenne,mert voltak benne olyan dolgok,amik jobb ha nem kerulnek fel.a telefont biztos vagyok benne hogy megtaltaltak,mert voltak a baratom feszebe(bevolt jelentkezve a telefonjan,es ugy hagyta el)..azonban ha felkerulnenek,mit lehet tenni?.ha leis tiltathatnank,csak holnap utantol tudnank egyeb okok miatt.ha egyaltalan vasarnap nyitva vannak telefonosok.vagy egyaltalan akkor meg erdemes lesz?.nagyonfontos2014. júl. 18. 22:06
11/14 A kérdező kommentje:
baratom delutan hagyta el a telefont,9re kisert haza.9kor megneztem hogy az volt nala kint "elerheto kb 1 oraja"..es a baratom akkor nem lehetett,mivel velem volt.
2014. júl. 18. 22:50
12/14 Saavedro válasza:
A Facebookra ilyen szempontból ne alapozz. Csomószor hibásan jelzi, hogy mikor voltam fent és hol. Aki talál egy ilyen telefont, annak első, hogy factory resetet nyom.
13/14 A kérdező kommentje:
ketlem hogy pont most jelezne hibasan:)..remenykedek hogy van annyi az illetoben,hogy nem el vissza a telefon tartalmaval.mondjuk ha annyi nincs benne hogy vissza juttatja a telefont,akkor nem vagyok benne biztos hogy nem fog vele visszaelni...nagyon kivagyok idegileg.
2014. júl. 18. 23:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!