Mi a véleményetek a Blackburry Curve 8520-ról ill. LG GW300-ról?
Figyelt kérdés
Véleményeket, tapasztalatokat szívesen olvasnék. 21 éves lánynak kellene, email,gps funkciókat nem nagyon használnék, viszont telefon-sms-mms-fotózás-videózás-zenehallgatás-netezés. Köszönöm szépen.2010. jan. 8. 21:22
1/7 anonim válasza:
A BlacBerry nagyon jó kis telefon, sokat tud, tartós, és marha jól néz ki... jah és amerikai... ilyen van Mariah Carrey-nek is
2/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom, kinek van ilyen :) nekem tetszik a qwerty billentyűzet. LG állítólag azért "gyengébb" márkák közé tartozik, nem? Köszönöm a választ.
2010. jan. 8. 22:04
3/7 anonim válasza:
Igen, rosszabb, bár elterjedtebb mint a BB.
4/7 A kérdező kommentje:
és szerinted miben rosszabb? végül is az számít h aksi jól bírja, ne kelljen 2 naponta feltölteni (mostani samsungomat nem kell), ne essen szét, stb... ilyenekről mit gondolsz? köszönöm.
2010. jan. 9. 12:37
5/7 anonim válasza:
strapabíróbb, tekintélyesebb márka, és többet tud mint az LG...
6/7 A kérdező kommentje:
még egy utolsó kérdés: nem gondolod h a BB túl "sok" lenne egy 21 évesnek? hiszen üzleti telefon, a funkcióinak felét nem használnám....
2010. jan. 9. 16:58
7/7 anonim válasza:
Sztem Lg gw 300-at vegyél. Jobban megéri már 30ezerért is lehet venni, am meg ha megnézed majdnem annyit tud mint a Blackberry. Csak annak van egy csomó felesleges funkciója. és ha nem használod ki akkor meg minek?(am eredetileg én is BB-t akartam,de nem adok annyi pénzt egy telefonért)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!